Revolta unui primar PSD, enervat pe zecile de mii de oameni care au scandat "Ciuma Rosie": "Se duce tara pe p..."

Revolta unui primar PSD, enervat pe zecile de mii de oameni care au scandat

Dupa ce a declarat ca este de acord cu ordonanta privind modificarea Codurilor Penale, primarul si-a aratat nemultumirea fata de mitingurile care au avut loc in ultimele seri in orasele Romaniei, fiind enervat, in special, de termenul "Ciuma Rosie", strigat de protestari.

acum 85 luni (3 Feb 2017)

O reactie dura fata de scandarile protestatarilor din pietele marilor orase a avut primarul PSD al municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

Dupa ce a declarat ca este de acord cu ordonanta privind modificarea Codurilor Penale, primarul si-a aratat nemultumirea fata de mitingurile care au avut loc in ultimele seri in orasele Romaniei, fiind enervat, in special, de termenul "Ciuma Rosie", strigat de protestari. De ce nu ii intrebati pe ei, ce e aia ciuma rosie? Sunt politician si nu am voie sa ma bag in chestii de astea, dar voi nu aveti curaj si este pacat. Pentru mine nu mai conteaza, dar e pacat de tineri. De aceea vor sa ii dea jos, ca trebuie sa mai vanda si Galatiul si portul si Constanta si dracul sa le fure. Imi cer scuze ca am spus mai multe decat trebuie", a declarat primarul Gheorghe Ile, intr-o declaratie inregistrata de un reporter de la glasul-hd.ro.

Judecat pentru fals intelectual

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile (PSD), aflat la cel de-al patrulea mandat consecutiv, nu a scapat de acuzatiile procurorilor. In luna august, a fost trimis in judecata sub acuzatia de delapidare si fals intelectual. Ancheta procurorilor a vizat o afacere din anul 2011, prin care administratia locala a vandut cuprul, fonta si fierul vechi din punctele termice dezafectate din municipiului Vulcan unor firme private. Gheorghe Ile a fost acuzat ca a initiat o hotarare de consiliu pentru trecerea unor bunuri de la societatea de termoficare din municipiu in patrimoniul primariei, desi bunurile respective nu ar fi existat. "E vorba de o hotarare de consiliu local care nu si-a facut efectul si ni s-a facut o planege penala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro