Revolta unei mame care si-a gasit copilul cu nasul spart la scoala: "Invatatoarea imi tot repeta ca pe scari"

Revolta unei mame care si-a gasit copilul cu nasul spart la scoala:

Laurentia Ahmad Khan, mama copilului ranit, spune, in postarea de pe Facebook, ca a fost chemata la scoala unde invata copilul ei (Scoala Gimnaziala din Zadareni) de invatatoarea care i-a spus ca fiul ei a cazut pe scari.

acum 71 luni (22 Dec 2017)

Laurentia Ahmad Khan, mama copilului ranit, spune, in postarea de pe Facebook, ca a fost chemata la scoala unde invata copilul ei (Scoala Gimnaziala din Zadareni) de invatatoarea care i-a spus ca fiul ei a cazut pe scari. Atunci, mi s-a spus ca al meu copil a picat si nu e bine si sa merg la scoala. Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca, cu ceva stil perna de scaun sub capul lui. Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi, avea urme de sange... Invatatoarea imi tot repeta ca s-a pe scari", este o parte din mesajul postat.

Femeia mai spune ca a ajuns cu copilul la spital, unde a fost internat imediat. "Ni s-a adus un recipient pentru voma si eram intrebati mereu cum suntem, de catre medici si asistente (pe aceasta cale le multumesc din tot sufletul). Ajunsi acasa, urla de durerile de burta, plus voma. Ni s-a spus sa ramanem acasa pana dupa vacanta de Craciun...

Legat de acest incident, Alexandru Popa, directorul Scolii Gimnaziale din Zadareni, spune ca a fost demarata de catre ei o ancheta interna in scoala.

"Un elev ne-a spus ca l-a vazut pe baiat cum a incercat sa sara peste trepte si a cazut, lovindu-se la nas. Chiar atunci s-a mers in toate cele patru clase din scoala pentru ca baiatul lovit sa identifice fetele care l-au impins, ca asa sustine mama lui. Insa baiatul nu a putut confirma ca una dintre fetele din clasele vizitate sa fi facut acest lucru. Pana in momentul de fata, noi nu am primit la scoala nicio plangere si de asemenea nici la inspectorat nu am fost anuntat ca s-ar fi depus", a declarat directorul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro