REVOLTA. Un consilier local din Iasi acuza: Teleormanul lui Dragnea a primit bani de investitii cat toate cele sase judete din Moldova. "M-am saturat de Banicioiu care nici prin gara la McDonald's nu o sa mai treaca"

"Vreau sa ne cheltuim banii cum ne trebuie noua, nu sa tot asteptam ca niste indivizi care vin o data pe an aici, pe 24 Ianuarie ca sa ne mangaie pe crestet si sa ne multumeasca pentru sacrificiile trecutului, sa ajunga cumva, eu stiu cum, magic probabil, sa le pese de noi", a mai scris consilierul local pe reteaua de socializare.

acum 82 luni (12 Feb 2017)

Andrei Postolache, consilier local din Iasi, a dezvaluit faptul ca Teleormanul, judetul lui Liviu Dragnea, a primit bani pentru investitii cat toate cele sase judete din regiunea Moldovei. Ar fi o grava eroare sa credem ca batjocura bugetara la adresa Iasului si a Moldovei (si) de anul asta e o consecinta a PSD-ului, si doar de am avea niste oameni cinstiti pe acolo ar fi altfel.

Consilierul local mai spune ca "parlamentarii de Moldova nu voteaza cu Moldova, voteaza cu ce le zice seful de partid, pentru ca avem un sistem electoral in care 95% din ceea ce te face parlamentar e pixul sefului de partid care te pune destul de sus pe lista, pentru ca lumea voteaza sigle si liste, nu oameni, ca asa e sistemul. Rezultatul e simplu: esti motivat sa nu dai nici doua cepe degerate pe judetul care te-a votat, ci sa-ti pese doar de seful de partid care te va pune pe lista din nou in 2020".

Liderul partidului Pentru Iasi mai adauga ca pana acum Romania a fost "tara guvernelor formate in jurul unui jupan, adunati toti mai toti de pe o raza de 3 judete de pe unde o fi ala". "Vreau sa ne cheltuim banii cum ne trebuie noua, nu sa tot asteptam ca niste indivizi care vin o data pe an aici, pe 24 Ianuarie ca sa ne mangaie pe crestet si sa ne multumeasca pentru sacrificiile trecutului, sa ajunga cumva, eu stiu cum, magic probabil, sa le pese de noi", a mai scris consilierul local pe reteaua de socializare. "M-am saturat sa fim pusi sa alegem parlamentari parasutati pe liste asupra carora nu avem niciun cuvant de spus, banicioi care nici prin gara la McDonald's nu o sa mai treaca pe aici si nu o sa dea doua cepe degerate pe soarta Iasului", a spus el.

In final, consilierul local pledeaza ca "taxele sa ramana unde-s colectate" si nu "sa se adune la Ministerul Dezvoltarii care in "intelepciunea" sa sa-i distribuie an de an dupa cum o canta Dragnea-ul zilei". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro