Revolta la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova. Trei detinuti au fost raniti

Revolta la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova. Trei detinuti au fost raniti

Acestia au contestat programul de difuzare a semnalului TV, luni-vineri pana la 23, sambata pana la ora 24, iar duminica pana la ora 23", au precizat reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova.

acum 103 luni (23 Dec 2015)

Detinutii au contestat programul de difuzare a semnalului TV care se opreste dupa ora 23.00. Nemultumiti ca nu se tine cont de parerea lor au incendiat saltelele, au spart geamurile si obiecte sanitare.

Trei detinuti au ajuns la infirmerie cu rani si au avut nevoie de ingrijiri medicale. "Trei detinuti au distrus bunurile aflate in camera de detinere, antrenand in aceasta forma de protest si alte patru persoane din cadrul sectiei de detinere in care sunt cazati. Acestia au contestat programul de difuzare a semnalului TV, luni-vineri pana la 23, sambata pana la ora 24, iar duminica pana la ora 23", au precizat reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova.

La Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova a mai avut loc in anul 2010 un astfel de incident. Mai multi angajati din grupa de interventie au fost batuti de doi detinuti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro