Revolta jurnalistului Vlad Ionescu dupa comentariile surprinse in cadrul "Scoala altfel": "Fi-mi-ar sila de voi"

Revolta jurnalistului Vlad Ionescu dupa comentariile surprinse in cadrul

In cadrul programului "Scoala altfel", elevii au vizitat si Scoala de Televiziune, pe care Vlad Ionescu o conduce din functia de manager general. De asemenea, Ionescu a facut foarte clar faptul ca nu generalizeaza si a precizat ca s-a gandit foarte mult inainte de a avea o astfel de reactie.

acum 35 luni (30 Mar 2018)

In cadrul programului "Scoala altfel", elevii au vizitat si Scoala de Televiziune, pe care Vlad Ionescu o conduce din functia de manager general. Jurnalistul a fost insa revoltat de comentariile facute de doua personale, pe care le-a impartasit pe Facebook, criticand dur modul in care unele cadre didactice se raporteaza la copii. Invatatoare 1 despre o fetita, de fata cu ceilati 20 de copii: ea e favorita mea, e si foarte desteapta, iar mamica ei lucreaza la Kraft. Invatatoare 2 spre alt copil: sa aveti grija de el, e deosebit, e copil de cadru didactic. Fi-mi-ar sila de voi, invatatori de doi lei, fara mila si rusine. Adica daca mama nu va da spaga de la multinationala sau nu , plodu' nu conteaza", si-a inceput Vlad Ionescu postarea.

Jurnalistul a subliniat si ca fiica sa cea mare, in varsta de 18 ani, s-a confruntat de-a lungul anilor de studii cu astfel de descurajari din partea profesorilor. De asemenea, Ionescu a facut foarte clar faptul ca nu generalizeaza si a precizat ca s-a gandit foarte mult inainte de a avea o astfel de reactie.

"Hai sa va anunt: fi-mea aia mare a luat cea mai mare nota la romana din liceu la simulare si a avut de-a face toata viata ei de elev numai cu d-astia ca voi, care au chinuit-o ca pe hotii de cai. Hai ca poate ma apuc sa povestesc cum sta treaba prin marile scoli de stat de sarbatori si inaintea finalului de an, cind urmeaza sa se anunte premiile. Da' am zis ca nici lor nu le pasa de ce o fi in sufletele celorlalti copii, asa ca nici mie nu-mi pasa de sentimentele lor. Din 2005, a facut trecerea de la sport la stiri, si a lucrat in trustul Intact pana in 2009, an in care a lansat si Scoala de Televiziune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro