Revine "1001 de nopti", serialul care i-a schimbat viata lui Halit Ergenc, inegalabilul Suleyman Magnificul

Revine

Despre productia in care joaca Halit Ergenc si Berguzar Korel s-a spus ca da dependenta Incepand de luni, 1 august, fanii serialelor turcesti din Romania vor avea ocazia sa revada, la Kanal D, "1001 de nopti".

acum 92 luni (29 Jul 2016)

Despre productia in care joaca Halit Ergenc si Berguzar Korel s-a spus ca da dependenta

Incepand de luni, 1 august, fanii serialelor turcesti din Romania vor avea ocazia sa revada, la Kanal D, "1001 de nopti". Serialul va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16:45.

Pentru cei doi actori foarte iubiti de publicul din Romania, "1001 de nopti" a insemnat inceputul unui destin comun, fericit. Pe langa faptul ca serialul a avut succes urias, cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare.

Desi, la vremea cand s-au cunoscut, Halit era casatorit si Berguzar avea un iubit, acestia au renuntat la partenerii lor de viata pentru a forma impreuna un cuplu. Dragostea lor a fost atat de intensa incat Halit a divortat si la scurt timp s-a casatorit cu Berguzar. Nunta lor, la care au participat peste 350 de invitati, a avut loc in vara lui 2009, intr-un hotel luxos de pe litoralul turcesc. Citeste si:

+Sultanul Suleyman, gest impresionant fata de un

+Halit Ergenc in doliu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro