Revelion 2015 Top programe interesante in noaptea dintre ani

In noaptea dintre ani, incepand cu ora 21:00, programul pregatit de veteranul TVR, prezentat de Iuliana Tudor, va aduce telespectatorilor vedete cu clasa si o parada spectaculoasa a celor mai iubite si vizionate emisiuni de divertisment difuzate de TVR in ultimii 25 de ani. Revelion cu iz de nostalgie la TVR 1 Vedetele Televiziunii Romane, care inca ii incanta pe telespectatorii de pe micile ecrane, vor imbraca haine de sarbatoare si vor canta, dansa, juca in scenete si ii vor surprinde pe cei care aleg sa vizioneze programul special al TVR de Anul Nou. Popescu si Flick, DJ la Radio ZU FOTO TVR 1 Iuliana Tudor, gazda show-ului de la TVR 1, va fi premiata in noapte dintre ani pentru cea mai iubita emisiune ("O data-n viata"), iar aceasta, la randul ei, va aduce pe scena, pe cativa dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara: Clejanii, Matilda Pascal Cojocarita, Constantin Enceanu si Irina Loghin. Florin Piersic si Iuliana Marciuc FOTO TVR 1 Filme western la TVR 2 TVR 2 propune in acest an un maraton de filme western urmat, in prima zi a anului 2015, de multe alte filme artistice, de animatie, muzica buna spectacole si emisiuni de divertisment. De la ora 20:00, filmul "Inca un tren de jefuit", cu George Peppard, Diana Muldaur, John Vernon, prezinta banda lui Harker Flet in timp ce jefuieste un tren de bani si bijuterii in valoare de 40.000 de dolari.

acum 112 luni (31 Dec 2014)

In noaptea dintre ani, incepand cu ora 21:00, programul pregatit de veteranul TVR, prezentat de Iuliana Tudor, va aduce telespectatorilor vedete cu clasa si o parada spectaculoasa a celor mai iubite si vizionate emisiuni de divertisment difuzate de TVR in ultimii 25 de ani.

Vedete cu clasa se opresc de Revelion pe la Televiziunea Romana, intr-o parada a celor mai performante si iubite emisiuni de divertisment ale TVR din ultimii 25 de ani, oferind telespectatorilor mari surprize. Decorul de sarbatoare va fi "imbogatit" de prezenta vedetelor din cadrul celor mai vizionate emisiuni din prezent ale postului public de televiziune. Dupa 25 de ani de televiziune libera, Revelionul 2015 reprezinta pretextul ideal pentru Televiziunea Romana de a le aminti oamenilor succesele mai vechi si mai noi.

Realizatorii si prezentatorii emisiunilor care au facut si fac istorie la TVR vor fi premiati, printre cele mai cunoscute formate numarandu-se emisiuni precum "Surprize, Surprize", "Robingo", "Iarta-ma", "Scoala vedetelor", "Stele de 5 stele", "Viata satului", "D'ale lu' Mitica", dar si altele, pe care telespectatorii le pot redescoperi in noaptea dintre ani. Revelion cu iz de nostalgie la TVR 1

Vedetele Televiziunii Romane, care inca ii incanta pe telespectatorii de pe micile ecrane, vor imbraca haine de sarbatoare si vor canta, dansa, juca in scenete si ii vor surprinde pe cei care aleg sa vizioneze programul special al TVR de Anul Nou.

Iuliana Tudor si Andreea Marin FOTO TVR 1

Cum seara de Revelion este una de petrecere, telespectatorii vor avea prilejul sa-i asculte pe cativa dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara. Monica Anghel, Oana Sarbu, Adrian Sina si Directia 5 sunt doar cativa dintre artistii care ii vor delecta pe cei de acasa cu slagare de acum si de altadata.

Atmosfera efervescenta de dans va fi completata de par... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro