Revelioane in strada. Cum se vor distra romanii din toata tara in noaptea dintre ani: concerte, petreceri, focuri de artificii

Revelioane in strada. Cum se vor distra romanii din toata tara in noaptea dintre ani: concerte, petreceri, focuri de artificii

Ultimele 45 de minute din anul 2015 vor fi petrecute impreuna cu "What's Up" (Marius Ivancea), concert urmat de un foc de artificii, de la ora 00.00. FOCSANI Spectacolul de Revelion va incepe la Focsani la ora 18.00, cand vor urca pe scena Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei", solista de muzica populara Geta Postolache si Viorica si Ionita de la Clejani. Petrecerea in aer liber va debuta la ora 22.45 cu un recital de muzica folk, urmat la ora 23.30 de concertul sustinut de trupa Pasarea Rock. ORADEA Oradenii sunt asteptati in atmosfera de vis a Targului din Cetatea Oradea, unde participantii se vor putea bucura atat de decoruri, cat si de spectacol, dar si de produsele culinare specifice de sarbatori. Dupa miezul noptii este programat un spectacol de 10 minute cu lasere si tunuri de confetti, iar de la ora 00.10 pana la ora 00.45 va continua recitalul lui Francesco Napoli. De la ora 23.00, programul va continua cu formatia Zanzibar din Ungaria apoi, de la ora 01.00, cu sZempol Offchestra, un grup muzical format in 2007, care combina muzica electronica cu instrumentele acustice SLATINA Revelionul in strada al slatinenilor are drept cap de afis pe artista Anda Adam. Municipalitatea mai aduce si 100 de sticle de vin spumant pentru participantii la Revelionul in aer liber, iar la miezul noptii se va aprinde un foc de artificii. Vedetele petrecerii de Revelion in aer liber sunt rockerii de la Cargo, care au primit in decembrie titluri de Cetateni de Onoare ai Timisoarei.

acum 87 luni (29 Dec 2015)

De Anul Nou preferati sa mergeti la o petrecere in club, sa ramaneti acasa sau sa va vedeti cu prietenii intr-un pub? Cei care vor dori sa bea un pahar de sampanie trebuie sa aduca bautura de acasa.

ARAD

Aradenii sunt asteptati sa petreaca Revelionul in fata Palatului Adminstrativ, acolo unde vor avea parte de un spectacol muzical, focuri de artificii si sampanie. Pe scena amplasata in fata Paltului Administrativ vor urca Trupa de Serviciu, Melisa Tolea si Mira, de la ora 22.30.

BACAU

Bacauanii care raman acasa de Revelion vor avea parte de un concert organizat in centrul orasului, care se va incheia cu un foc de artificii. La final va fi un foc de artificii. Spectacolul care se va desfasura pe Pietonalul Liviu Rebreanu va incepe la ora 22.00 cu DJ/MC Dorel, urmand ca la ora 22.30 pe scena sa urce Gabriel Cocis, fostul solist al trupei locale Prefix 990 si formatia Statuar.

Paula Seling va incepe recitalul la ora 23.30 si tot artista va fi cea care va numara ultimele secunde din 2015. La miezul noptii, cerul va fi inundat de artificii pret de mai bine de 10 minute. Petrecerea in aer liber va incepe la ora 21.45, cu un spectacol de muzica usoara sustinut de artistii braileni Doru Ciutacu, Gabriel Ciubuc. Seara va continua cu un mini-recital sustinut de Laura Stoian, castigatoarea premiului Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania la Festivalul George Grigoriu - editia 2014. De la ora 22.30 va concerta Ami. Ultimele 45 de minute din anul 2015 vor fi petrecute impreuna cu "What's Up" (Marius Ivancea), concert urmat de un foc de artificii, de la ora 00.00. In primele minute din 2016 brailenii se vor distra pe muzica populara interpretata de Elisabeta Turcu, dupa care pe scena vor urca si Maria Margineanu, Nicoleta Ghelase, Mioara Manoila, Steluta Constantin si Maria Grosu.

BRASOV

Primaria Brasov org... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro