Reunire Guns N' Roses: Axl Rose si Slash vor canta impreuna la Festivalul Coachella 2016

Zvonurile despre aceasta reunire a trupei californiene circula de multi ani in presa internationala si se pare ca in cele din urma ele se vor confirma. Despartirea oficiala a chitaristului Slash de Guns N' Roses s-a produs in 1996 si, de atunci, rockerul american a lansat doua formatii de succes - Slash's Snakepit (1994 - 2002) si Velvet Revolver (2002 - 2008) -, a cantat alaturi de nume precum Zakk Wylde, Ozzy Osbourne, Chris Cornell, Michael Jackson si Fergie, iar proiectul cu Myles Kenedy, solistul formatiei Alter Bridge, a inceput in 2010.

acum 57 luni (30 Dec 2015)

Zvonurile despre aceasta reunire a trupei californiene circula de multi ani in presa internationala si se pare ca in cele din urma ele se vor confirma.

Trupa reunita ar fi, totodata, in negocieri cu mai multi promoteri pentru a canta in 25 de stadioane de fotbal, in America de Nord, in vara lui 2016, iar prima reprezentatie ar urma sa fie in Las Vegas Arena, care ar urma sa fie inaugurata pe 6 aprilie, arata si Mediafax. Trei milioane de dolari pentru un show

Totodata, se mai spune ca trupa ar cere trei milioane de dolari pentru un show, iar pretul unui bilet ar putea ajunge la 250 - 275 de dolari. Nici directorii care se vor ocupa de Las Vegas Arena nu au raspuns cererii de a face declaratii pe aceasta tema.

Inca de cand Slash a parasit Guns N' Roses, in octombrie 1996, fanii trupei au sperat ca renumitul chitarist si alti membri din componenta originala a trupei se vor reuni.

Recent, site-ul formatiei Guns N' Roses a fost sters in totalitate, iar acum afiseaza pe pagina de start doar logoul original al trupei, aluzie la faptul ca un anunt privind reunirea grupului in formula de succes este iminenta. Un secret bine pastrat

Reprezentanti ai companiei Epiphone, parte a Gibson Guitar Corporation, au declarat ca "informatorii" acesteia tin inca in secret detaliile privitoare la reunirea formatiei Guns N' Roses in formula: Axl Rose (voce), Slash (chitara), Duff McKagan (bas), Izzy Stradlin (chitara) si Steve Adler (tobe).

"Am auzit tot felul de zvonuri, de cateva luni, despre asta. Desi multe reviste confirma un turneu de reunire pentru 2017 sau cel putin un show aniversar, nimeni din trupa originala nu a confirmat oficial. Intre timp, Slash & The Conspirators vor concerta de Anul Nou in Las Vegas", au spus reprezentantii companiei, citati de alternativenation.net. Myles Kennedy & The Conspirators, a declarat recent ca muzicienii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro