Retete interlope de racolat minore pentru piata europeana a prostitutiei: "A zis ca ma omoara si ca ma da la porci, sa-mi manance starvul"

Retete interlope de racolat minore pentru piata europeana a prostitutiei:

Ne place sau nu ne place, statisticile Interpol sunt clare: Romania a ajuns deja principalul furnizor de prostituate de pe piata europeana, devansand Ucraina si Rusia, celelalte doua tari de pe acest inedit "podium" al traficului de carne vie. Dar sa facem cunostinta cu cateva modele de trafic de carne vie, punand accent, mai ales in scop preventiv (pentru ca este bine ca tinerele naive sa stie de ce sa se fereasca), pe metodele de racolare folosite de gruparile infractionale specializate in comertul cu sex. Ca metoda este foarte banoasa o arata mult mai recentul caz al unui anume Necula Sefer, individ din Galati care, prin aceeasi metoda "loverboy", a reusit sa adune de pe urma unei singure prostituata, pe care o plasa unor clienti din Londra, frumoasa suma de o jumatate de milion de euro (Afacerea de succes a unui "peste" din Galati la Londra. (16 ani) plecase din nou de la inculpati, Vieru Doita a recuperat-o si dupa ce initial a batut-o, desi stia ca era insarcinata, a legat-o de picioare cu un cablu, pe care l-a prins de un cal, cu indentia de a elibera animalul si de a o accidenta pe victima, aplicandu-i in acest sens corectia pentru ca a fugit din nou.

acum 56 luni (6 Apr 2016)

Ne place sau nu ne place, statisticile Interpol sunt clare: Romania a ajuns deja principalul furnizor de prostituate de pe piata europeana, devansand Ucraina si Rusia, celelalte doua tari de pe acest inedit "podium" al traficului de carne vie.

In spatele statisticilor exista, fara indoiala, o lume extrem de pestrita, caci marea majoritate a prostituatelor romance sunt parte a unor retele de traficanti foarte bine puse la punct.

Ba chiar am putea spune, dupa ce am studiat mai multe dosare penale legate de traficul transfrontalier de persoane, ca avem de-a face cu un model de organizare foarte eficient, care i-ar putea face sa paleasca de invidie pe managerii din corporatiile multinationale.

Dar sa facem cunostinta cu cateva modele de trafic de carne vie, punand accent, mai ales in scop preventiv (pentru ca este bine ca tinerele naive sa stie de ce sa se fereasca), pe metodele de racolare folosite de gruparile infractionale specializate in comertul cu sex. Loverboy

Cea mai cunoscuta metoda de racolare este fara, indoiala "loverboy". Patentata de cunoscutul proxenet Ascanio Babos (fiul celebrei Mariana Curdefier), metoda a ajuns chiar scenariu de film (in pelicula omonima), mai ales ca se bazeaza pe un joc actoricesc desavarsit al proxenetilor care uzeaza de amintitul mod de racolare.

Citind rechizitoriilor DIICOT Galati in procesul in care Ascanio Babos a fost judecat si condamnat la 15 ani de inchisoare, pentru proxenetism, nu se poate sa nu-i recunosti talentul in prostirea fetelor naive.

In esenta, individul le jura fetelor dragoste eterna, facandu-le sa creada ca partea cu prostitutie era un sacrificiu moral minor, menit sa ii ajute sa poata sa isi traiasca povestea de dragoste. Desi intens mediatizata, metoda a avut si are inca succes in mii de cazuri, semn ca oricat de mult s-ar scrie despre acest subiect, oricum este prea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro