Retete inedite cu capsuni

Retete inedite cu capsuni

Triplativa portia si veti avea o gustare cu mai putin de 100 de calorii - si cu mult mai sanatoasa decat snack-urile cu acelasi numar de calorii", recomanda dieteticianul Madeleine Edwards, citata de Best Health.

acum 53 luni (25 Jun 2016)

Prepara si dulceata, ca sa aiba si iarna. Pe altele le punea la congelator

Proprietatile antioxidante ale capsunilor previn aparitia cataractei, iar compozitia mare de vitamine protejeaza impotriva radiatiilor solare si imbunatateste corneea si retina. "Capsunile contin zaharuri naturale, dar care nu depasesc 4g pe portie, in timp ce totalul continutului de carbohidrati este echivalent cu mai putin de o jumatate de felie de paine. Triplativa portia si veti avea o gustare cu mai putin de 100 de calorii - si cu mult mai sanatoasa decat snack-urile cu acelasi numar de calorii", recomanda dieteticianul Madeleine Edwards, citata de Best Health. Pornind de la ideea ca trebuie sa profitam de capsuni cat sunt in sezon, va prezentam cateva retete mai putin obisnuite.

Spuma de capsuni

Ingrediente: ? 500 g capsuni, ? Citeste si:

+LIDL are produse "POTENTIAL MORTALE". Trei lucruri cumparate de toata lumea, ... Cancerul din sticlele de suc acidulat. Un nutritionist din Romania face ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro