Retete de post de la manastiri: pizza cu ciuperci, bors de legume si sarmale cu orez si stafide

Retete de post de la manastiri: pizza cu ciuperci, bors de legume si sarmale cu orez si stafide

Pizza cu ciuperci Retete de post de la manastiri: ingrediente - un blat de pizza - ulei - bulion de ardei - 100 de grame de masline fara samburi - 500 de grame de ciuperci - doua cepe potrivite - un morcov - o bucatica de telina - sare - piper Retete de post de la manastiri: mod de preparare Curatam ceapa si o punem la calit in putin ulei.

acum 55 luni (16 Nov 2015)

Pizza cu ciuperci Retete de post de la manastiri: ingrediente - un blat de pizza - ulei - bulion de ardei - 100 de grame de masline fara samburi - 500 de grame de ciuperci - doua cepe potrivite - un morcov - o bucatica de telina - sare - piper Retete de post de la manastiri: mod de preparare Curatam ceapa si o punem la calit in putin ulei. Punem foaia de pizza in tava, o ungem bine cu pasta de ardei (se poate folosi si bulion amestecat cu putin mustar, un pic de zahar, sare si piper), intindem tocanita de ciuperci si presaram din belsug masline pe deasupra. Se lasa pizza in cuptor, la foc potrivit, vreme de 30-40 de minute. Bors de legume Retete de post de la manastiri: ingrediente - 3-4 cartofi - 2 cepe - 2 morcovi - o radacina de patrunjel - o telina potrivita - o varza mica - jumatate de litru de bors - doua linguri de bulion - ulei - sare - cimbru - seminte de marar - o legatura de leustean si una de patrunjel Retete de post de la manastiri: mod de preparare Curatam si spalam zarzavaturile, tocam marunt ceapa si o punem la calit in ulei. Adaugam morcovul ras, telina taiata bucatele, radacina de patrunjel maruntita, varza fideluta si le lasam sa se inabuse intr-o oala cu capac, potrivit bunatati.ro. Adaugam bulionul, mai lasam la fiert, dupa care se pun semintele de marar si o lingurita de cimbru uscat. Sarmale cu orez si stafide Retete de post de la manastiri: ingrediente - foi de varza murata - 6 linguri ulei - o lingura de bulion de rosii - 4-5 cepe - o ceasca de orez - 1-2 legaturi de patrunjel - 1-2 legaturi de marar - 200 de grame de stafide - sare - piper Retete de post de la manastiri: mod de preparare Curatam ceapa, dupa care se spala si se toaca marunt. Punem ulei si o lingura, doua, de apa intr-o cratita si lasam amestecul sa ajunga in functul de fierbere. Se umplu foile de varza si se formeaza sarmale. Se pune ulei intr-o cratita, dupa care se asaza un strat de varza, dupa care se pun sarmalele una langa alta, in straturi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro