Reteta zilei. Cum se face "Rat Na" cu busuioc si carne de porc

- o caserola cu busuioc proaspat -300 grame carne de porc fara grasime - un ardei iute rosu - cinci ciuperci taiate in patru bucati - o lingura de pasta de chilli - patru linguri de apa - o lingura si jumatate de sos de peste - o lingura si jumatate de sos de stridii - o lingura de zahar - o lingura de usturoi tocat - o lingura de chilli dulce - taietei de orez subtiri (200 grame)...citeste continuarea pe travelzoom.ro

acum 99 luni (8 Nov 2014)

"Rat Na" este un tip de mancare thailandeza, cu radacini in bucataria cantoneza, care se gateste, in mod obligatoriu, cu taietei din orez.

- o caserola cu busuioc proaspat

-300 grame carne de porc fara grasime

- un ardei iute rosu

- cinci ciuperci taiate in patru bucati

- o lingura de pasta de chilli

- patru linguri de apa

- o lingura si jumatate de sos de peste

- o lingura si jumatate de sos de stridii

- o lingura de zahar

- o lingura de usturoi tocat

- o lingura de chilli dulce

- taietei de orez subtiri (200 grame)...citeste continuarea pe travelzoom.ro ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro