Reteta VIDEO. Cum se face salata de vinete simpla, cu ceapa sau cu maioneza

Asa ca recomand sa faceti din 5-6 kg de vinete si sa pastrati o mostra ascunsa pe undeva, sa le demonstrati cusurgiilor ca a fost odata si o salata de vinete pe undeva :) Mai bine sa va las reteta la salata de vinete, asa cum o fac eu.

acum 47 luni (25 Aug 2017)

> Mai multe retete cu vinete gasiti aici, pe blogul Pofta buna, retete cu Gina Bradea. Dispare de parca o fura vreun OZN sau cine stie ce hot scolit la cele mai prestigioase academii de mangleala. Cred c-ai visat, madam Bradea, sigur ai vazut pe undeva poze cu salata de vinete, ca n-ai facut asa ceva!! Asa ca recomand sa faceti din 5-6 kg de vinete si sa pastrati o mostra ascunsa pe undeva, sa le demonstrati cusurgiilor ca a fost odata si o salata de vinete pe undeva :) Mai bine sa va las reteta la salata de vinete, asa cum o fac eu. INGREDIENTE:

3 kg vinete 100 ml ulei sare optional ceapa, maioneza, iaurt, 1-2 catei de usturoi, ardei copt sau crud taiat cubulete, rosii Modul de preparare va invit sa-l vedeti aici, video. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro