Reteta unui piure perfect. De ce se adauga branza de vaci in preparat, cat se fierb cartofii ca sa iasa delicios

Reteta unui piure perfect. De ce se adauga branza de vaci in preparat, cat se fierb cartofii ca sa iasa delicios

o Se rasfierb cartofii, se curata de coaja, (sau se fierb gata curatati, sa nu ceara asa mult lichid) se rad prin ochiuri mari si se tescuiesc o Se incinge tare laptele, se amesteca cu zahar si sare o Untul moale se freaca cu branza de vaci si putin lapte, pana sunt toate o pasta o Se pune lapte fierbinte si unt in cartofi si se amesteca indelung, sa fie spumos-grasos.

acum 33 luni (10 Jun 2018)

Ingrediente 1 kg de cartofi 3 linguri de unt (poate mai mult) 1 pahar mare de lapte 1-2 linguri de zahar sare, cata va place Mod preparare Taina: 2 linguri de branza foarte proaspata de vaci (bine scursa de zer, sa fie dulce) dau carnatie unui piure bine frecat. o Se rasfierb cartofii, se curata de coaja, (sau se fierb gata curatati, sa nu ceara asa mult lichid) se rad prin ochiuri mari si se tescuiesc o Se incinge tare laptele, se amesteca cu zahar si sare o Untul moale se freaca cu branza de vaci si putin lapte, pana sunt toate o pasta o Se pune lapte fierbinte si unt in cartofi si se amesteca indelung, sa fie spumos-grasos. Gazetarul, pasionat de bucatarie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro