Reteta unui piure perfect. De ce se adauga branza de vaci in preparat, cat se fierb cartofii ca sa iasa delicios
o Se rasfierb cartofii, se curata de coaja, (sau se fierb gata curatati, sa nu ceara asa mult lichid) se rad prin ochiuri mari si se tescuiesc o Se incinge tare laptele, se amesteca cu zahar si sare o Untul moale se freaca cu branza de vaci si putin lapte, pana sunt toate o pasta o Se pune lapte fierbinte si unt in cartofi si se amesteca indelung, sa fie spumos-grasos.
Ingrediente 1 kg de cartofi 3 linguri de unt (poate mai mult) 1 pahar mare de lapte 1-2 linguri de zahar sare, cata va place Mod preparare Taina: 2 linguri de branza foarte proaspata de vaci (bine scursa de zer, sa fie dulce) dau carnatie unui piure bine frecat. o Se rasfierb cartofii, se curata de coaja, (sau se fierb gata curatati, sa nu ceara asa mult lichid) se rad prin ochiuri mari si se tescuiesc o Se incinge tare laptele, se amesteca cu zahar si sare o Untul moale se freaca cu branza de vaci si putin lapte, pana sunt toate o pasta o Se pune lapte fierbinte si unt in cartofi si se amesteca indelung, sa fie spumos-grasos. Gazetarul, pasionat de bucatarie In cei 57 de ani de viata, Radu Anton Roman, gazetar, scriitor, realizator TV, vanator si pescar sportiv, a publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro