Reteta simpla pentru drob de miel, preparatul traditional care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste

Reteta simpla pentru drob de miel, preparatul traditional care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste

Apoi se pun la fiert, se lasa sa dea in clocot de cateva ori, se scot pe un tocator de lemn, se lasa sa se raceasca, dupa care se taie marunt cu un cutit bine ascutit.

acum 59 luni (26 Apr 2016)

Ingrediente:

maruntaiele de la un miel (inima, ficat, plamani si rinichi) 5 oua 2 linguri de ulei 3 legaturi de ceapa verde 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare, piper 2 felii de paine inmuiata (cu tot cu laptele) 2 linguri pesmet pesmet pentru tapetat tava 5 oua fierte Drob de miel. Apoi se pun la fiert, se lasa sa dea in clocot de cateva ori, se scot pe un tocator de lemn, se lasa sa se raceasca, dupa care se taie marunt cu un cutit bine ascutit.

Carnea maruntita se amesteca, intr-un recipient, cu ouale batute putin inainte, ceapa verde, mararul si patrunjelul, toate taiate marunt, sare si piper dupa gust, cele doua linguri de pesmet, painea si laptele. Aceasta se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia in tava si se introduc cele cinci oua fierte pe lungime. Se poate servi cald sau se poate pastra la frigider si servi rece. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro