Reteta pentru curatarea ficatului. Cum putem elimina calculii biliari

Reteta pentru curatarea ficatului. Cum putem elimina calculii biliari

RETETA: 40 g sare amara, se dizolva in 800 ml apa intr-un borcan cu capac de 800 ml; 125 ml ulei de masline + 125 ml suc de grapefruit, se amesteca intr-un pahar de 300 ml ? La ora 22 (dupa alte doua ore) se bea ingredientul 2 bine amestecat (sucul de grapefruit cu ulei de masline).

acum 93 luni (20 Oct 2016)

Virginia Faur spune ca daca nu golim intestinul apare pericolul unei reintoxicari a sangelui din cauza absorbirii reziduurilor stagnate in intestin in timpul curatirii ficatului. Ficatul este plin de canale (canalicule biliare) care transporta bila pana la vezica biliara prin canalul hepatic comun. In cazul multor persoane, canalele biliare sunt obstruate, imbacsite cu calculi, care nu se vad la ecografii. Astfel, se formeaza cuiburi de infectii, alimentand in permanenta organismul cu bacterii si paraziti aflati in diferite stadii.

Nici o afectiune digestiva, inclusiv balonarea, nu poate fi vindecata fara a indeparta acesti calculi. Calculii biliari se considera, in mod eronat, ca se formeaza in vezica biliara, nu in ficat", spune Faur.

RETETA:

40 g sare amara, se dizolva in 800 ml apa intr-un borcan cu capac de 800 ml;

125 ml ulei de masline + 125 ml suc de grapefruit, se amesteca intr-un pahar de 300 ml

?

? In ziua cand se incepe cura, nu se mai mananca nimic dupa ora 14.

? La ora 18 se beau pe nerasuflate 200 ml din ingredientul 1 (1/4 din solutia de sare amara). La ora 20 (dupa doua ore) se beau din nou 200 ml (1/4) din ingredientul 1. La ora 22 (dupa alte doua ore) se bea ingredientul 2 bine amestecat (sucul de grapefruit cu ulei de masline). Dimineata cand va treziti, sa zicem la ora 8, beti inca 200 ml (1/4) din ingredientul 1. Dupa alte doua ore (ora 10, de exemplu), beti cele 200 ml (1/4) din ingredientul 1 care a mai ramas. La ora 12, se pot consuma mancaruri usoare. o jumatate de ora mai tarziu, mancati fructe, o ora mai tarziu mancati orez sau alta hrana usoara.

Orice problema medicala aveti, primul si cel mai important pas este sa consultati un medic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro