Reteta de weekend: Pui la cuptor, in sos cu miere de albine

Ingredienteun pui intreg, tăiat in bucăți mici (sau 500 g de copănele) 100 ml de unt topit Citește și: Pranz colorat de vară: Salată picantă in stil italian100 g de miere de albine 50 g de muștar o linguriță cu sare o linguriță cu pudră de chilli sau boia iute Mod de pregătire Citește și: Reţeta zilei: Risotto cu dovleac Se preincălzește cuptorul la 175 de grade Celsius.

acum 104 luni (1 Aug 2015)

Puiul la cuptor cu sos din miere de albine și boia de ardei iute este delicios, dulce-picant, perfect pentru un pranz sau o cină in familie.

Ingredienteun pui intreg, tăiat in bucăți mici (sau 500 g de copănele) 100 ml de unt topit

Citește și: Pranz colorat de vară: Salată picantă in stil italian100 g de miere de albine 50 g de muștar o linguriță cu sare o linguriță cu pudră de chilli sau boia iute

Mod de pregătire

Citește și: Reţeta zilei: Risotto cu dovleac

Se preincălzește cuptorul la 175 de grade Celsius.

Intr-o tigaie, se pun bucățile de carne de pui, cu părțile cu piele in sus.

Intr-un bol, se amestecă untul, mierea de albine, muștarul și pudra de chilli sau boiaua iute. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro