Reteta cu ceapa care te scapa de mirosul neplacut al picioarelor

Reteta cu ceapa care te scapa de mirosul neplacut al picioarelor

Dr.Virginia Faur sustine ca ceapa poate indeparta mirosul urar al picioarelor. MOD DE UTILIZARE Cum sa folosesti ceapa? In afara de acest remediu simplu si natural, alte modalitati de a indeparta mirosul neplacut al piciorelor sunt: ?

acum 92 luni (31 Oct 2016)

Dr.Virginia Faur sustine ca ceapa poate indeparta mirosul urar al picioarelor. Cercetatoarea spune ca branturile din ceapa detoxifiante si antimicrobiene indeparteaza mirosul urat al picioarelor deoarce acesta se datoreaza nu transpiratiei, ci descompunerii de catre bacterii a produsilor de transpiratie. Fiindca pe talpa piciorului se afla aproximativ 7000 de terminatii nervoase, care sunt legate de toate organele interne. Se cuvine sa fie stimulate corect si meridianele interne, fie petrecand cat mai mult timp cu picioarele goale pe pamant, fie folosind ceapa", spune Faur.

MOD DE UTILIZARE

Cum sa folosesti ceapa? Se pun 2-3 felii de ceapa in sosete, in asa fel ca ele sa fie bine fixate pe talpi.

- Se stimuleaza in felul acesta meridianele ce favorizeaza trecerea energiei Qi in ficatul obosit.

- Ceapa omoara bacteriile de pe suprafata pielii care descompun transpiratia.

- Acidul fosforic continut in ceapa reuseste sa intre in fluxul sanguin si il curata.

- Ceapa din sosete incurajeaza circulatia sangelui si a limfei in sus catre trunchi.

- Folosirea acestor branturi simple si eficiente ajuta la reducerea insomniei, oboselii, durerilor articulare, durerilor de cap.

Sa nu fii socat: dimineata cand te uiti la feliile de ceapa, vei observa ca sunt innegrite ca urmare a absorbtiei toxinelor periculoase din organism.

In afara de acest remediu simplu si natural, alte modalitati de a indeparta mirosul neplacut al piciorelor sunt:

? Aplica pe talpi si intre degete pudra odorizanta pentru picioare in fiecare dimineata, imediat dupa dus (se poate presara in ciorapi si in pantofi). Pulverizeza pe talpa si intre degete spray antitranspirant cu stejar, nuca si cimbru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro