Retelele teroriste ale ISIS au impanzit Europa si pun la cale noi atacuri

Retelele teroriste ale ISIS au impanzit Europa si pun la cale noi atacuri

Seful comunitatii celor 16 servicii de informatii americane dezvaluie o realitate nelinistitoare: departe de a fi stavilit si controlat, Jihadismul se intinde si se organizeaza pe tot continentul Statul Islamic are celule teroriste clandestine de tipul celor care au realizat atacurile de la Paris si de la Bruxelles si in alte state occidentale, cum ar fi Marea Britanie, Germania si Italia, a declarat seful comunitatii de informatii a Statelor Unite, James Clapper.

acum 65 luni (27 Apr 2016)

Seful comunitatii celor 16 servicii de informatii americane dezvaluie o realitate nelinistitoare: departe de a fi stavilit si controlat, Jihadismul se intinde si se organizeaza pe tot continentul

Statul Islamic are celule teroriste clandestine de tipul celor care au realizat atacurile de la Paris si de la Bruxelles si in alte state occidentale, cum ar fi Marea Britanie, Germania si Italia, a declarat seful comunitatii de informatii a Statelor Unite, James Clapper. In cadrul unui mic dejun de lucru organizat de ziarul The Christian Science Monitor, Clapper a fost intrebat daca ISIS este implicata in actiuni secrete in statele respective. El confirma astfel ca amenintarile jihadistilor, care au promis ca vor lovi Marea Britanie, Germania si Italia nu au fost vorbe in vant.

Furtuna in servicii

In urma cu doua saptamani, Clapper a condus o delegatie de responsabili din serviciile de informatii americane care s-au intalnit in Germania cu omologi din aceasta tara. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE.

+Barbatul care s-a PLICTISIT de zeita Madalina GHENEA in numai 38 de ZILE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro