Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, de vineri pana duminica, pentru concursul iMapp Bucharest

Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, de vineri pana duminica, pentru concursul iMapp Bucharest

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri internationale de video mapping, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, va avea loc sambata, incepand cu ora 19.00, in Piata Constitutiei. Tot sambata, dupa spectacolul de video mapping, cele mai bune lucrari inscrise la concursul international de fotografie si arta vizuala stillMapp Picture Competition vor fi proiectate pe fatada Palatului Parlamentului, iar castigatorul va fi desemnat de juriul oficial al iMapp Bucharest 2016.

acum 94 luni (23 Sep 2016)

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca in perioada 23 - 25 septembrie, circulatia va fi restrictionata, gradual, incepand cu ora 19.00, pe Bulevardul Unirii intre Bulevardul I.C.

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri internationale de video mapping, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, va avea loc sambata, incepand cu ora 19.00, in Piata Constitutiei.

Lucrarile artistilor vor fi transpuse de 104 de proiectoare pe fatada cladirii Palatului Parlamentului, care are o suprafata de 22.000 de metri patrati.

"Ii invit pe toti bucurestenii si nu numai, sambata, in Piata Constitutiei, unde va avea loc cel mai impresionant spectacol multimedia de 3D video mapping din lume. Si anul acesta, iMapp Bucharest transforma Capitala Romaniei intr-un punct de maxim interes pe harta evenimentelor culturale mondiale, alaturi de orase ca Geneva, Moscova si Berlin", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Imagini 3D complexe vor personaliza si reinterpreta cladirea printr-un spectacol de sunet, lumina si culoare, "relieful" acesteia devenind o adevarata iluzie optica.

Sambata, incepand cu ora 19.00, trupa Golan va urca pe scena si va prezenta publicului un proiect inedit, Golan Symphonic, ce armonizeaza muzica electronica, vocea si instrumentele live. Acompaniati de 40 de instrumentisti ce formeaza o orchestra simfonica, cei cinci membri ai proiectului vor arata in premiera experimentul electro-clasic la care au lucrat in ultima perioada.

De la ora 21.00, cap de afis va fi celebra artista irlandeza Roisin Murphy, care va sustine un concert diferit, electrizant, pe scena din Piata Constitutiei. Fiecare proiectie dureaza 4 minute si 30 de secunde, si foloseste o impresionanta rezolutie 8K, pentru a materializa formele dialogului intr-o grafica aparte, ce va prinde forma si culoare pe fatada cladiri... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro