Respiratia urat mirositoare iti poate salva viata

Respiratia urat mirositoare iti poate salva viata

Mirosul neplacut al cavitatii bucale poate fi adesea o consecinta a deshidratarii mucoasei bucale cu formarea de celule moarte, a prezentei abceselor pulmonare, a formarii de corpi cetonici (miros de mere acre ce indica prezenta diabetului in organism) sau a eliminarii de amoniu (halema amoniacala in insuficienta renala).

acum 87 luni (17 Mar 2017)

Mirosul neplacut al cavitatii bucale poate fi adesea o consecinta a deshidratarii mucoasei bucale cu formarea de celule moarte, a prezentei abceselor pulmonare, a formarii de corpi cetonici (miros de mere acre ce indica prezenta diabetului in organism) sau a eliminarii de amoniu (halema amoniacala in insuficienta renala). Afectiuni care favorizeaza aparitia halenei

Sinuzita, bronsita sau chiar si afectiunile gastrointestinale pot favoriza aparitia respiratiei urat mirositoare, care mai poate de asemenea semnala si o obstructie intestinala.

In momentul in care simti ca respiratia ta are gust de fructe este semn ca in organismul tau se produce o cetoacidoza diabetica ce iti poate pune viata in pericol si este vitala vizita la medic. Boli dentare

Pe langa scaderea salivei in cazul in care te confrunti cu paradontoza, gingivita, proteze necuratate la timp sau carii este posibil sa ai parte si de halitoza.

Mituri alimentare de care sa nu te feresti

Cum sa-l faci pe cel mic sa manance sanatos ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro