Republicanul Donald Trump, castigator al unei dezbateri electorale la care nici macar nu a participat

Republicanul Donald Trump, castigator al unei dezbateri electorale la care nici macar nu a participat

Pe de alta parte, relateaza presa americana, reprezentantii Fox News au afirmat intr-un comunicat ca Donald Trump s-a declarat dispus sa participe la dezbaterea organizata de acest post de televiziune in schimbul unei donatii de cinci milioane de dolari pentru actiunile sale de caritate.

acum 80 luni (29 Jan 2016)

Mai mult, Donald Trump a fost marele castigator pe social media dupa aceasta dezbatere, care a avut loc la Des Moines, Iowa, relateaza Agerpres in pagina sa electronica, preluand Reuters si AFP. Trump a fost candidatul al carui nume a fost cautat cel mai mult pe Google in timpul dezbaterii, potrivit datelor furnizate de motorul de cautare, care a co-sponsorizat evenimentul impreuna cu Fox News. Mai populari pe Google au devenit si senatorul Ted Cruz din Texas, senatorul Marco Rubio din Florida, chirurgul Ben Carson si fostul guvernator de Florida Jeb Bush. Donald Trump a dominat si postarile de pe Twitter in timpul dezbaterii, potrivit Brandwatch, o companie de monitorizare a social media. Miliardarul a avut parte de circa 130.000 de mentionari pe Twitter in timpul dezbaterii, cu circa 40.000 mai putin decat la precedenta dezbatere, la care a participat. In total, Trump a detinut 36% din traficul pe Twitter in timpul dezbaterii de joi seara, potrivit Brandwatch.

Trump, care a boicotat dezbaterea dupa ce canalul Fox News a refuzat sa o inlocuiasca pe jurnalista Megyn Kelly, cu care magnatul se afla in conflict, ca moderatoare, a gazduit propriul sau eveniment la Des Moines - o strangere de fonduri pentru veterani, iar acest lucru a avut ecouri pozitive pe social media.

In cadrul dezbaterii republicane, Ted Cruz l-a atacat inca din primele sale declaratii pe Trump, ironizand inclinatia magnatului de a-i critica fara masura pe ceilalti. Jeb Bush, fost guvernator de Florida, a vorbit si el despre Donald Trump cand a luat prima data cuvantul, afirmand ca magnatul ii lipseste. Pe de alta parte, relateaza presa americana, reprezentantii Fox News au afirmat intr-un comunicat ca Donald Trump s-a declarat dispus sa participe la dezbaterea organizata de acest post de televiziune in schimbul unei donatii de cinci milioane de dolari pentru actiunile sale de caritate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro