Reprogramare pentru spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo

Reprogramare pentru spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo

Reprezentatia de sambata, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogrameaza duminica, 6 decembrie, de la ora 09.30. Posesorii biletelor la spectacolul de vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00 - care a fost anulat - pot alege sa participe la spectacolul de maine seara, sambata, 5 decembrie, ora 20.00.

acum 65 luni (5 Dec 2015)

Reprezentatia de sambata, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogrameaza duminica, 6 decembrie, de la ora 09.30. Modificarile survin din cauza intarzierilor in transportul echipamentelor din Turcia catre Romania - controalele sporite de securitate de la granitele Turcia-Bulgaria si Bulgaria-Romania afectand trecerea convoiului de camioane.

Conform unui comunicat de presa, Events isi cere scuze spectatorilor pentru modificari si ii asigura ca, in ciuda conjuncturii social-politice din zonele afectate de conflict, a depus toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situatii. Turneul international Disney Beauty and The Beast transporta 450 de tone de echipament cu 20 de camioane, iar montarea decorurilor dureaza doua zile.

Posesorii biletelor la spectacolul de vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00 - care a fost anulat - pot alege sa participe la spectacolul de maine seara, sambata, 5 decembrie, ora 20.00. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro