Reprezentantii lui Julio Iglesias Jr. reactioneaza dupa ce Gadea l-a pus sa repete "Jos Basescu!": "A fost indus in eroare"

Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va sustine in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias. (42 de ani) va sustine, alaturi de tatal sau, legendarul Julio Iglesias (71 de ani), doua concerte in Romania, pe 22 mai la Cluj si pe 2 iulie la Bucuresti.

acum 110 luni (15 May 2015)

In editia din 14 mai a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gadea i-a cerut lui Julio Iglesias Jr. nu cunoaste limba romana, motiv pentru care a crezut ca este o formula de ramas bun. Redam in continuare pozitia managementului artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr fata de gestul facut de Mihai Gadea. "Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna "Jos Basescu!", in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori. In urma emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat "inocent" pe Julio Iglesias Junior "Pot sa te invat ceva in limba romana?", dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: "Antena 3 e aici. Jos Basescu!", managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, "Jos Basescu!", nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia "Jos Basescu!"

Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, "Jos politicianul X!" Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va sustine in Romania alaturi de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro