REPORTAJ Steve Aoki si prima experienta alaturi de "noii prieteni romani": "Ma simt norocos sa fiu in Romania"

Daca Rihanna a venit, a cantat si a plecat, al doilea mare nume din cadrul Festivalului ZUtopia a venit pregatit sa ii uimeasca pe romani, dar si sa le lase amintirea unui show de senzatie. FOTO Ionut Bunescu Steve Aoki a facut spectacol la primul sau concert in Romania Sursa video: Alexandru Razvan Tricolorul pe scena cu Steve Aoki Steve Aoki s-a cocotat de cateva ori pe masa de DJ si a dansat frenetic, iar intr-una dintre ocazii i-a invitat pe romani sa faca parte "din povestea mea de pe Snapchat".

acum 92 luni (16 Aug 2016)

Daca Rihanna a venit, a cantat si a plecat, al doilea mare nume din cadrul Festivalului ZUtopia a venit pregatit sa ii uimeasca pe romani, dar si sa le lase amintirea unui show de senzatie. Aflat pentru prima oara in Romania, Steve Aoki a fost primit cu caldura de sutele de fani adunati in Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru a doua zi a festivalului ZUtopia. Aoki a dat startul muzicii si a indemnat romanii sa strige si sa isi miste mainile in ritmurile electro. DJ-ul a venit cu lectia invatata de acasa si a tinut sa precizeze ca se simte mandru ca poate sa puna muzica in fata Casei Poporului, despre care a spus ca este "a doua cea mai mare din Europa". De fapt, este a doua cea mai mare cladire administrativa pentru uz civil ca suprafata din lume, si cea mai scumpa cladire administrativa din lume si cea mai grea cladire din lume. Dar, nu asta trebuia sa stie Aoki, ci sa reuseasca sa transmita vibratiile si ritmurile pieselor mixate din fata scenei pana in capatul gardului Casei Poporului.

FOTO Ionut Bunescu

Steve Aoki a facut spectacol la primul sau concert in Romania Sursa video: Alexandru Razvan

Tricolorul pe scena cu Steve Aoki

Steve Aoki s-a cocotat de cateva ori pe masa de DJ si a dansat frenetic, iar intr-una dintre ocazii i-a invitat pe romani sa faca parte "din povestea mea de pe Snapchat". Dupa ce si-a ales fanii, langa Aoki, pret de cateva minute, au stat o romanca, o italianca si o americanca.

Cel mai probabil, Steve Aoki a resimtit enegia transmisa de public si s-a adresat celor din fata lui cu sintagma "noii mei prieteni romani". Aoki a vrut ca si restul lumii sa vada cat de bine se intelege cu romanii de la primul lui show, si-a scos telefonul si, asa cum se vedea de undeva din departare, a transmis live o parte a spectacolului. "Vreau ca lumea sa vada cum ne distram noi la Bucuresti", a zis el, ca mai apoi sa apara cu steagul tricolor al Romaniei si sa il ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro