Reportaj. Predoiu si-a lansat programul pentru Capitala. "Noi suntem partidul la care s-a referit Iohannis cand a vorbit de formatiuni reformate"

Reportaj. Predoiu si-a lansat programul pentru Capitala.

"Repede, vin Blaga si Iohannis" Cu un sfert de ora inainte de inceperea evenimentului, organizatorii au incercat sa-i convinga pe cei aflati pe holuri sa mearga in sala pentru ca la intrarea in sala a liderilor de partid sa nu mai fie scaune goale. Intr-o sala in care au fost prezente aproape 700 de persoane Predoiu a lansat atacuri la adversarii politici, a vorbit despre solutiile sale si a tinut sa precizeze ca PNL este partidul reformat de care a vorbit Klaus Iohannis la inceperea campaniei, moment in care a punctat faptul ca in Romania sunt formatiuni politice unde s-a inceput reforma.

acum 88 luni (18 May 2016)

Liberalii bucuresteni condusi de Catalin Predoiu s-au intalnit miercuri pentru prezentarea oficiala a programului electoral pentru Capitala, intr-un loc, paradoxal, din apropierea Bucurestiului. Sute de membri PNL si simpatizanti ai liberalilor au incercat sa gaseasca un loc cat mai bun in sala cu aproape o ora inainte de inceperea evenimentului pentru a fi cat mai fata. "Repede, vin Blaga si Iohannis" Cu un sfert de ora inainte de inceperea evenimentului, organizatorii au incercat sa-i convinga pe cei aflati pe holuri sa mearga in sala pentru ca la intrarea in sala a liderilor de partid sa nu mai fie scaune goale. Vorbesc, apoi puteti iesi din nou aici", a afirmat acesta in dorinta de a convinge cat mai repede participantii sa intre in sala. Intr-o sala in care au fost prezente aproape 700 de persoane Predoiu a lansat atacuri la adversarii politici, a vorbit despre solutiile sale si a tinut sa precizeze ca PNL este partidul reformat de care a vorbit Klaus Iohannis la inceperea campaniei, moment in care a punctat faptul ca in Romania sunt formatiuni politice unde s-a inceput reforma. Nu este doar pentru ca vrem, pentru ca putem, ci pentru ca meritam. Dovada sunt oamenii care nu sunt din partid si sunt aici, in sala. Da, noi suntem partidul care a facut reforma" a mai spus candidatul PNL pentru Primarie. Predoiu a adoptat si un ton de lupta, acesta avertizandu-si adversarii politici de faptul ca in perioada posibilului mandat isi va indeplini toate punctele sale. Voi reda timp bucurestenilor dubland viteza de circulatie a RATB. Sunt proiecte care stau pe masa Primariei, proiecte pentru care exista bani, proiecte pe care eu le voi face", a punctat Predoiu. "Dragostea" lui Predoiu Totodata, acesta a subliniat faptul ca "dragostea mea va imbraca intreg orasul" si ca pentru o viata mai buna, in calea fericirii mai stau doar adversarii social-democrati. Pe 5 iunie trebuie oprita masinaria infernala de la varful PSD. Avem o datorie de onoare fata de romani: opriti PSD-ul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro