Reportaj. Lansarea de pe acoperis. Partidul Pro Romania, condus de Daniel Constantin, prezentat oficial: "Este o formatiune relaxata, nascuta din emotie"

Reportaj. Lansarea de pe acoperis. Partidul Pro Romania, condus de Daniel Constantin, prezentat oficial:

Dupa ce a trecut si a salutat o buna parte din cei aproape 200 de invitati, Daniel Constantin i-a invitat pe toti sa vina sa vada un filmulet in care, pe tiparul video-urilor de campanie, o multime de oameni se declarau nemultumiti de politicieni si felul cum traiesc.

acum 86 luni (29 May 2017)

Fostul vicepremier Daniel Constantin s-a lasat asteaptat la propria lansare, acesta intarziind aproape un sfert de ora. Insa, in spate venea si Mihai Sturzu, fost deputat PSD si fost lider al Tineretului Social Democrat, prieten cu Daniel Constantin si Victor Ponta. Dupa ce a trecut si a salutat o buna parte din cei aproape 200 de invitati, Daniel Constantin i-a invitat pe toti sa vina sa vada un filmulet in care, pe tiparul video-urilor de campanie, o multime de oameni se declarau nemultumiti de politicieni si felul cum traiesc. In aer liber si multumesc lui Dumnezeu ca azi este frumos", a declarat Constantin care a spus ca desi nu mai e si ministru la Mediu, vremea tine cu el. "E un partid relaxat, nascut din emotie", a completat inainte de a-i invita langa el pe alti patru parlamentari: Sorin Campeanu, Eugen Durbaca (ex-PSD), Mircea Banias (ex-PNL) si Damian Florea. Acestia au fost prezentati ca fete noi in politica, in ciuda faptului ca o parte sunt vechi in Parlament sau administratia locala.Totodata, a anuntat noi veniri in partidul "de centru, cu accente patriotica", dar care nu va fi nationalist. Probleme in public In timp ce o drona transmitea imagini cu evenimentul, fostul vicepremier a explicat faptul ca el inainte de a fi proeuropean si pro-NATO e proroman, iar pe asta va miza in constructia partidului. FOTO Inquam Photos Exact dupa terminarea luarilor de cuvant si-a facut aparitie si roman declarat "patriot si nationalist", Laurentiu Rebega, europarlamentar care face parte din familia politica a extremistei Marine Le Pen. Acesta s-a ferit in a lua cuvantul si a preferat sa stea alaturi de Constantin, persoana cu care a fost coleg la Partidul Conservator. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro