Reportaj. Alegeri tensionate la PNL Sector 2: "Va iubesc pe toti, chiar si pe aceia care nu ma iubiti deloc"

Reportaj. Alegeri tensionate la PNL Sector 2:

Inainte de a trece la lucrarile sedintei si discursuri, Anca Boagiu a cerut un moment de reculegere in memoria unui fost coleg de partid decedat de curand . Fostul deputat Mircea Toader i-a reprosat Ancai Boagiu ca a fugit din Bucuresti sa candideze la Maramures,, in timp ce Ludovic Orban, candidat la sefia PNL a crtiticat organizatia de la Bucuresti pentru ca a dus PNL la 12%. "Nu am intrat in politica pentru ca nu aveam ce sa mananc", a spus aceasta inainte de a cere ca liberalii sa nu mai ceara aprobare de la oameni din afara partidului si sa nu se mai uite "la bec" pentru a primi indicatii.

acum 66 luni (28 Mar 2017)

Fosta senatoare Anca Boagiu a fost realeasa presedinte a organizatiei PNL Sector 2 dupa ce a primit 321 de voturi din 373 valabil exprimate.

Programata sa inceapa la 18.00, Adunarea Generala a PNl Sector 2 a inceput la 18.45, sute de delegati fiind l intrarea in sala pentru a-si lua vbuletinele de vot. Inainte de a trece la lucrarile sedintei si discursuri, Anca Boagiu a cerut un moment de reculegere in memoria unui fost coleg de partid decedat de curand .

Inainte de prezentarea celor trei candidati pentru functia de presedinte, mai multi liberali din conducerea centrala sau simpli membri, dar cu notorietate, au tinut discursuri. Fostul deputat Mircea Toader i-a reprosat Ancai Boagiu ca a fugit din Bucuresti sa candideze la Maramures,, in timp ce Ludovic Orban, candidat la sefia PNL a crtiticat organizatia de la Bucuresti pentru ca a dus PNL la 12%. Dupa alegeri, as vrea sa vad ca nu ne mai dam la gioale", a precizat Orban, in timp ce se uita la colegi precum Anca Boagiu, Cristian Busoi, Costica Canacheu sau Mircea Toader. In plus, candidatul pentru sefia PNL a cerut opozitia nu doar la PSD, ci si la USR, "un partid care nu e Ileana Cosanzeana, ci zana cea rea". Fostul ministru alJustitiei a amintit ca el a fost o solutie "de avarie" pentru Primaria Bucuresti, fiind ales cu putin timp inainte de campania electoral de la locale. "Am avut momente cand m-am simtit singur in campanile", a marturisit pretendentul la sefia partidului

Secretarul general interimar, Cristian Busoi, a luat apararea organizatiei de la Capitala, unde detine si functia de presedinte interimar. Acesta a subliniat ca spre deosebire de organizatiile puternice unde au fost pierdute jumatate din voturi, cu toate ca au scos scoruri de peste 30%, in Bucuresti au fost castigate voturi in plus, chiar daca au ramas la 12%. "Dusul rece de la locale s-a repetat la parlamentare.

In fata membrilor au fost citit... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro