Replica unui recidivist catre politistii care l-au prins la volan fara carnet: "Vezi mosii astia de aici? Diseara le dau foc la mosi!"

Replica unui recidivist catre politistii care l-au prins la volan fara carnet:

Pe 08.08.2015, galateanul Gheorghe Munteanu (40 de ani) a fost surprins de o patrula de Politie intr-o localitate din judetul Galati (pe DN25, intre Galati si Tecuci) in timp ce rula cu 80 de kilometri pe ora. Gheorghe Munteanu este recidivist, avand un rest neexecutat de pedeapsa de 440 de zile, care se va adauga la noua sanctiune penala pe care acesta o va primi pentru cele doua infractiuni amintite.

acum 90 luni (16 Aug 2016)

Situatie de necrezut in trafic. Pe 08.08.2015, galateanul Gheorghe Munteanu (40 de ani) a fost surprins de o patrula de Politie intr-o localitate din judetul Galati (pe DN25, intre Galati si Tecuci) in timp ce rula cu 80 de kilometri pe ora. Gheorghe Munteanu nu a oprit pentru ca nu are permis de conducere, astfel ca, pana la sosirea politistilor in dreptul masinii pe care o conducea, a schimbat locul cu sotia sa, Georgiana Munteanu.

Politistii observasera insa cine era la volan si, in plus, la momentul cand soferul de ocazie a schimbat locul cu sotia sa, doi batrani au observat scena. Dupa ce si-a dat seama ca nu are cum sa scape, Gheorghe Munteanu a incercat sa ii mituiasca pe politisti, oferindu-le 100 de euro, iar apoi 150 de euro. Georgiana Munteanu le-a declarat politistilor ca, de fapt, se afla in masina cu amantul sau, un anume Dumitru Buruiana, care ar fi amenintat-o ca, daca nu schimba locurile, le va da politistilor datele de identitate ale sotului sau.

O verificare rapida a cartii de identitate a stabilit fara putinta de tagada ca persoana care o insotise in acea zi in deplasarea cu masina era sotul sau, Gheorghe Munteanu.

Parchetul de pe langa Tribunalul Galati l-a trimis in judecata zilele trecute pe Gheorghe Munteanu pentru dare de mita si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Sotia acestuia, Georgiana Munteanu, nu a putut fi pusa sub acuzare pentru ca a incercat sa induca in eroare organele judiciare, din cauza legaturii de familie cu acesta.

Gheorghe Munteanu este recidivist, avand un rest neexecutat de pedeapsa de 440 de zile, care se va adauga la noua sanctiune penala pe care acesta o va primi pentru cele doua infractiuni amintite. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro