Replica lui Traian Basescu la ultimele atacuri ale lui Victor Ponta: "Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi"

Replica lui Traian Basescu la ultimele atacuri ale lui Victor Ponta:

Traian Basescu a declarat, sambata, la Conferinta Regionala de la Timisoara a PMP, ca "plagiatorul Victor Viorel Ponta" a vorbit despre "dezastrele" din timpul mandatelor sale, fostul sef al statului spunand ca vrea sa faca unele clarificari in aceasta privinta, transmite corespondentul Mediafax. Cu ce se mandreste Traian Basescu Fostul presedinte a spus ca se mandreste si cu faptul ca a condamnat comunismul in timpul mandatelor sale, dar si ca s-au predat trei milioane de dosare ale fostei Securitati.

acum 60 luni (21 Mar 2015)

Traian Basescu a declarat, sambata, la Conferinta Regionala de la Timisoara a PMP, ca "plagiatorul Victor Viorel Ponta" a vorbit despre "dezastrele" din timpul mandatelor sale, fostul sef al statului spunand ca vrea sa faca unele clarificari in aceasta privinta, transmite corespondentul Mediafax. Sumarul guvernarilor

"S-a vrut un atac al plagiatorului Victor Viorel Ponta legat de regimul negru sau ceva de genul asta, regimul Basescu si dezastrele care s-au intamplat.

As vrea sa fac unele clarificari in fata dumneavoastra: in primii patru ani de mandat, premier a fost Calin Popescu Tariceanu, doi ani si opt luni a fost Victor Viorel Ponta premier, iar trei ani si patru luni a fost Emil Boc, dintre care trei ani a fost PSD in Guvernarea Boc.

Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi", a declarat fostul sef al statului.

Traian Basescu a afirmat ca si-a "permis" sa faca unele lucruri bune pentru tara.

"In 2004 am luat tara de la Ion Iliescu si Adrian Nastase, asa cum am luat-o.

Poate ca regim negru inseamna faptul ca am semnat parteneriatul strategic cu SUA pentru secolul XXI.

Poate pentru ca am semnat pareteneriatul strategic cu Marea Britanie.

Poate considera domnul Victor Viorel Ponta un regim care a facut rau tarii faptul ca am semnat parteneriatul cu Turcia, Coreea de Sud, Polonia.

Poate pentru pro-chinezul Ponta - mai anul trecut erau valuri-valuri de chinezi care faceau de toate, ba ii dadeau armament sa se apere, ba construiau - e un lucru rau ca avem baza la Deveselu. Pentru mine e un element de mandrie", a declarat Traian Basescu. Cu ce se mandreste Traian Basescu

Fostul presedinte a spus ca se mandreste si cu faptul ca a condamnat comunismul in timpul mandatelor sale, dar si ca s-au predat trei milioane de dosare ale fostei Securitati.

De asemenea, el a mentionat ca element... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro