REPLICA INCREDIBILA data de Oprea unei maici care i-a cerut ajutorul pentru refacerea unui drum

REPLICA INCREDIBILA data de Oprea unei maici care i-a cerut ajutorul pentru refacerea unui drum

Gabriel Oprea si vicepremierul Liviu Dragnea au mers marti in judetul Mehedinti, la Orsova si la Eselnita, unde ploile torentiale au provocat mari pagube, prima zona vizitata fiind la Gratca, in cartierul de vile si pensiuni, unde luni un barbat a murit surprins de surparea unui mal.

acum 72 luni (16 Sep 2014)

Gabriel Oprea si vicepremierul Liviu Dragnea au mers marti in judetul Mehedinti, la Orsova si la Eselnita, unde ploile torentiale au provocat mari pagube, prima zona vizitata fiind la Gratca, in cartierul de vile si pensiuni, unde luni un barbat a murit surprins de surparea unui mal. La intoarcerea din cartierul Gratca, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost abordat de o maicuta de la Manastirea Sf. Ana din Orsova, care i-a cerut sprijinul pentru refacerea drumului ce face legatura intre sfantul locas si oras, afectat de inundatii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Raspunsul ministrului Oprea nu a fost insa pe placul maicutei, in discutie intervenind vicepremierul Liviu Dragnea, care i-a promis acesteia ca pe drumul respectiv vor ajunge utilaje in cursul serii pentru degajarea de malul adus de viituri. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro