Replica fostului director Intact la acuzatiile lui Voiculescu: "Orice infractor cu formatie de militian, asa cum esti tu, isi creeaza o legenda"

Replica fostului director Intact la acuzatiile lui Voiculescu:

"Orice infractor cu formatie de militian asa cum esti tu, isi creeaza o legenda ( de unde si termenul de specialitate 'legendat' ca sa poata supravietui el si camarila lui, curtea lui.... Practic, ascensiunea lui Daniel Constantin incepe in 2009, cand este numit seful Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), de catre ministrul de atunci al Agriculturii, Ilie Sarbu, la recomandarea lui Dan Voiculescu. Conform declaratiei de avere, in 2007 si 2008, Constantin a luat cu imprumut de la Voiculescu suma de 295.000 de euro: creditul de 100.000 de euro scadent in anul 2016, respectiv 195.000 de euro scandent in 2017. Pe vremea cand a luat bani cu imprumut de la omul de afaceri, Daniel Constantin era director la o firma de consultanta a familiei Voiculescu, "Logicons SA".

acum 89 luni (5 Jan 2015)

"Orice infractor cu formatie de militian asa cum esti tu, isi creeaza o legenda ( de unde si termenul de specialitate 'legendat' ca sa poata supravietui el si camarila lui, curtea lui.... O minciuna enorma propagata de sute si mii de ori pe toate canalele 'gadite' ( da, e fara litera "n") de tine in speranta ca minciunile tale legendate in timp cu perseverenta devin adevar", scrie Mihai Craiu, pe blogul sau personal.

Fostul director al trustului Intact sugereaza ca Dan Voiculescu a ascuns de catre fiica sa, Camelia Voiculescu, mai multe dintre afacerile sale. Cum sa-i spui tu Camelutei ca le-ai 'donat' actiunile grupului numai pentru a nu plati impozitele legale aferente unui contract de vanzare de actiuni? Donatia avand caracter revocabil, puteai oricand sa-i iei Cameliei inapoi cadoul tau daca televiziunile tale si Cameluta ar fi facut figuri iar natura a reglat lucrurile si donatia ti-a fost revocata de statul roman pe principiul confiscarii extinse", mai spune fostul angajat al lui Dan Voiculescu.

"Esti doar un nemernic mitoman, ticalos de profesie ...esti generatia ta pierduta si pe care nimeni nu vrea sa o regaseasca. O minciuna spusa de 100 de ori devine adevarul lui Voiculescu. Cand toti cei pe care i-ai inselat iti arata fata de soparla in oglinda si te striga pe numele tau...Soparla si Capusa. Cand vezi ca esti atat de lipsit de caracter incat iti sacrifici proprii copii si-ti ascunzi infractiunile in spatele lor. Alaturi de Oancea si Andronic, alaturi de Basescu ....m-ai pus intr-o companie onorabila. "Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, i-a raspuns lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj postat pe blogul personal, dupa ce patronul Antenelor i-a trasmis ca "va fi judecat de Dumnezeu, dar si de Justitie". Ca ministru in Guvernul t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro