"Remember Florian Pittis" a ajuns la editia a IV-a

Evenimentul "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittis" isi propune sa aduca in fiecare an in fata mai vechilor sau mai tinerelor generatii in blue-jeans lectiile de cultura, de poezie, de literatura si de muzica buna pe care Florian Pittis le-a oferit.

acum 55 luni (9 Apr 2016)

Primaria Sectorului 3 continua traditia inceputa acum patru primaveri si organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului "Remember Florian Pittis" in Parcul Titan.

Conceput ca o sarbatoare a spiritului, evenimentul uneste artistii si publicul in dragostea si pretuirea pentru un simbol unic in cultura noastra, Florian Pittis, "un uomo universale" al Romaniei.

Motu Pittis a sadit in sufletele romanilor dorinta de libertate, de cunoastere. A fost un vizionar care a inspirat generatii intregi de tineri si continua sa o faca, deoarece mostenirea pe care ne-a lasat-o este atemporala. Evenimentul "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittis" isi propune sa aduca in fiecare an in fata mai vechilor sau mai tinerelor generatii in blue-jeans lectiile de cultura, de poezie, de literatura si de muzica buna pe care Florian Pittis le-a oferit.

Conform unui comunicat de presa, sambata, 7 mai, in Saptamana luminata, spiritul lui Florian Pittis va insufleti publicul si artistii prieteni reuniti pentru un eveniment emotionant, de inalta tinuta artistica - "Remember Florian Pittis".

+Vladimir Gaitan si reconstituirea vietii de actor: "Am jucat in cel mai ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro