Remediu pentru alergie, transformat in afacere. Drumul parfumat al Corneliei pe taramul sapunurilor naturale

Remediu pentru alergie, transformat in afacere. Drumul parfumat al Corneliei pe taramul sapunurilor naturale

De mai bine de 12 ani se lupta cu o alergie care-i afecteaza pielea provocata de cele mai comune si necesare produse de ingrijire corporala. Cornelia isi surprinde clientii cu sapun cu catina, castravete, lavanda, namol de Sovata, musetel, miere, lapte de capra, galbenele, namol de Praid cu sare, urzica sau cacao cu scortisoara.

acum 97 luni (4 Sep 2014)

Cornelia Oprea are 45 de ani si este din Odorheiul Secuiesc. De mai bine de 12 ani se lupta cu o alergie care-i afecteaza pielea provocata de cele mai comune si necesare produse de ingrijire corporala.

In urma cu cativa ani, in incercarea de a gasi un remediu la problema cu care se confrunta, Cornelia a inceput sa-si prepare singura sapunurile pentru maini si ten. A urmat chiar un curs de profil, iar de la a face sapunuri pentru ea si pentru prieteni pana la afacere nu a fost decat un pas.

A fost sustinuta de sotul sau, care a incurajat-o si chiar a fost de acord sa investeasca economiile familiei intr-un mic atelier. Nu mai putin de 11 sortimente de sapunuri naturale s-au nascut in micutul atelier din Odorheiul Secuiesc. Acestea au fost testate de doua laboratoare de profil, care au dat unda verde pentru comercializare.

Cornelia isi surprinde clientii cu sapun cu catina, castravete, lavanda, namol de Sovata, musetel, miere, lapte de capra, galbenele, namol de Praid cu sare, urzica sau cacao cu scortisoara.

Pentru ca aceasta afacere de familie sa se dezvolte a fost nevoie doar de uleiuri, plante, cateva vase si multa rabdare. Daca unele dintre retete nu au fost modificate de multe ori, la altele s-a muncit destul de mult pana cand au iesit cum trebuie.

Sapunul care ridica cele mai multe probleme este cel numit de Cornelia "prajitura", asta pentru ca are mai multe straturi, iar la realizarea sa trebuie sa participe cel putin doua persoane. Ca sa dea nastere unui astfel de sapun, Cornelia are nevoie cam de doua ore.

Printre cei are cumpara sapunuri facute de Cornelia se numara persoane care au probleme cu pielea ca si ea, femeile insarcinate sau cu copii sau pur si simplu consumatorii de produse bio.

Cornelia are in plan extinderea si in alte zone ale tarii, dar si dezvoltarea de noi produse ale caror secrete vor ramane ascunse cum se intampla si in cazul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro