Remediu cu ghimbir impotriva caderii parului! Face minuni!

Remediu cu ghimbir impotriva caderii parului! Face minuni!

Proprietatile ghimbirului pentru prevenirea caderii parului Proprietatile ghimbirului asupra sanatatii au fost cunoscute si apreciate inca din antichitate In ceea ce priveste proprietatile lui pentru prevenirea caderii parului si stimularea cresterii podoabei capilare, acesta actioneaza in moduri variate.

acum 94 luni (2 Feb 2016)

Proprietatile ghimbirului pentru prevenirea caderii parului

Proprietatile ghimbirului asupra sanatatii au fost cunoscute si apreciate inca din antichitate

In ceea ce priveste proprietatile lui pentru prevenirea caderii parului si stimularea cresterii podoabei capilare, acesta actioneaza in moduri variate.

Ghimbirul are proprietati naturale minunate pentru stimularea fluxului sanguin la nivelul scalpului, promovand circulatia si ajutand astfel foliculii de par si cresterea pletelor.

Dupa cum stii deja, matreata poate fi o cauza a caderii parului, iar pentru a preintampina aceasta problema femeile cumpara tot felul de produse scumpe, pe baza de chimicale, care se dovedesc fie ineficiente, fie pot dezvolta diverse alergii.

Afla pe clickpentrufemei.ro cum sa prepari o masca uimitoare cu ghimbir pentru par. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro