Remedii rapide antimahmureala: o partida de sex, zeama de varza, miere cu lamaie si Bloody Mary

Remedii rapide antimahmureala: o partida de sex, zeama de varza, miere cu lamaie si Bloody Mary

Noaptea de Revelion este urmata, de cele mai multe ori, de o dimineata de mahmureala pentru cei care au exagerat cu consumul de alcool la petrecerea dintre ani. Pentru a scapa de durerea de cap sau de starea de oboseala se incalzeste un ibric cu apa fierbinte in care se adauga miere cu lamaie.

acum 53 luni (1 Jan 2016)

Noaptea de Revelion este urmata, de cele mai multe ori, de o dimineata de mahmureala pentru cei care au exagerat cu consumul de alcool la petrecerea dintre ani. Simptomele tipice ale mahmurelii sunt greata, sensibilitatea la lumina, durerile de cap, durerile musculare si chiar diareea, toate fiind cauze ale reactiilor chimice date in organism de consumul de alcool. Ciorba de burta sau ciorba de potroace sunt cele mai indicate alimente dupa noaptea de Revelion, in cazul celor care au exagerat cu alcoolul. Mahmureala de dupa noaptea dintre ani se poate drege nu doar cu binecunoscutele ciorbe sau cu clasica zeama de varza, ci si cu alte alimente, mai putin folosite in acest scop. Combinatia de miere cu lamaie nu este indicata doar pentru durerile in gat si raguseala, ci si pentru starea de mahmureala de dupa betie. Pentru a scapa de durerea de cap sau de starea de oboseala se incalzeste un ibric cu apa fierbinte in care se adauga miere cu lamaie. Combinatia are rolul de a ajuta la procesarea alcoolului si inducerea unei stari de bine care sa permita celui mahmur continuarea petrecerii si dupa noaptea de Revelion. In noptile de betie, organismul se deshidrateaza foarte tare, iar consumarea fructului care are un continut ridicat de potasiu, ajuta la indepartarea oboselii si starii specifice de mahmureala. Cei care se resimt dupa noaptea de Revelion pot desface cu incredere un borcan de castraveciori acri sau de gogosari. Starea de greata si senzatia de voma vor fi eliminate instant. Ceaiul din radacina de ghimbir la care se adauga sucul de la o portocala si zeama de la o lamaie este considerat un remediu ideal pentru mahmureala.

Un masaj sau o partida de sex O baie fierbinte aromata cu lavanda si miere ajuta la recuperarea dupa o noapte de distractie stropita cu prea mult alcool. Combinatia de alcool cu suc de rosii ajuta la revigorarea organismului si hidratarea rapida. Desi se zice ca licoarea ajuta la revenirea organismului, medicii nu recomanda consumul de cafe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro