Relu Fenechiu, eliberat din inchisoare de Craciun. Fostul baron liberal, considerat un model de buna purtare

Relu Fenechiu, eliberat din inchisoare de Craciun. Fostul baron liberal, considerat un model de buna purtare

Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, in dosarul "Transformatorul", fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intrerupatoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a institutiei.

acum 85 luni (25 Dec 2015)

Relu Fenechiu isi ispaseste in prezent condamnarea la Penitenciarul de Maxima Siguranta Vaslui. Conducerea inchisorii a considerat rezonabila cererea detinutului de a primi o invoire de 24 de ore. Fostul baron liberal a beneficiat de aceasta invoire alaturi de alti 32 de detinuti pentru buna purtare in puscarie, potrivit ziaruldeiasi.ro. Relu Fenechiu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in iunie 2012, in dosarul "Transformatorul", fiind acuzat ca prin firmele sale a vandut transformatoare si intrerupatoare uzate si vechi la preturi de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a institutiei.

Relu Fenechiu a fost membru al PNL timp de 18 ani si se afla la al treilea mandat de deputat in momentul condamnarii.

De asemenea, Fenechiu a fost ministru al Transporturilor timp de sapte luni, pana in iulie 2013, cand s-a retras din aceasta functie ca urmare a condamnarii in prima instanta in dosarul Transformatorul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro