Relatia de prietenie dintre R0mania si China, faza gesturilor: Zgonea se tine de mana cu premierul chinez

La finalul intalnirii pe care Zhang Gaoli a avut-o la Parlament cu Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, acesta a postat pe contul personal de Facebook o serie de fotografii surprinse cu ocazia acestui moment.

acum 70 luni (26 Sep 2014)

La finalul intalnirii pe care Zhang Gaoli a avut-o la Parlament cu Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, acesta a postat pe contul personal de Facebook o serie de fotografii surprinse cu ocazia acestui moment. Cunoasterea mecanismelor care stau la baza legislatiei romanesti, precum si a cadrului juridic generat de Adunarea Nationala Populara, vor face posibila trecerea la o etapa concreta a proiectelor economice angajate intre tarile noastre".

Dupa ce Zgonea a fost ironizat pentru atitudinea sa, presedintele Camerei Deputatilor a reactionat: "Dragi prieteni, am observat reactii virulente la una dintre fotografiile cu vicepremierul chinez. Poate ar trebui sa fim mai atenti la ce presupune cultura altor state si sa renuntam la a mai privi lumea prin lentila ingusta a ceea ce ne este familiar. Inaintea unor comentarii si articole care vor sa vanda senzationalul, as fi apreciat o minima documentare si ceva mai multa deschidere fata de un gest specific altor culturi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro