Reincep lucrarile la centura de est a Bucurestiului. Seful CNAIR promite ca in vara lui 2019 se va circula pe patru benzi

Lucrarile de largire la patru benzi a Soselei de Centura, sectorul cuprins intre DN2 si A2, ar putea incepe in primavara viitoare, iar termenul pentru finalizare este de 15 luni, asa ca in vara lui 2019 ar trebui sa fie gata, a declarat pentru "Romania libera" directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Stefan Ionita.

acum 82 luni (28 Aug 2017)

Compania de drumuri a primit 12 oferte pentru terminarea santierului.

Lucrarile de largire la patru benzi a Soselei de Centura, sectorul cuprins intre DN2 si A2, ar putea incepe in primavara viitoare, iar termenul pentru finalizare este de 15 luni, asa ca in vara lui 2019 ar trebui sa fie gata, a declarat pentru "Romania libera" directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Stefan Ionita. Largirea la patru benzi a acestui sector de 11,524 km din Soseaua de Centura a fost abandonata de Tehnologica Radion, dupa ce patronul acestei firme, Teodor Berna, a avut probleme cu legea, iar societatea a intrat in insolventa.

In prezent, stadiul fizic al lucrarilor efectuate este apreciat la 20%, insa inainte de inceperea organizarii de santier trebuie facuta o expertiza-tampon, a explicat seful CNAIR, pentru a se vedea care este de fapt procentul. Banii ii vom recupera din garantia de buna executie depusa de constructor, in valoare de 18 milioane de lei", a declarat Stefan Ionita.

Citeste textul integral in editia print de luni a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro