Reguli nescrise de bune maniere intr-un restaurant: care sunt cele mai grave greseli ale clientilor

Reguli nescrise de bune maniere intr-un restaurant: care sunt cele mai grave greseli ale clientilor

Indiferent daca mananci la un restaurant cu stele Michelin sau la cel din colt, intotdeauna trebuie sa tinut cont de regulile de bune maniere. deranjeaza clientii de la alte mese, este o problema Suntem in 2017, anul in care oamenii simt nevoia sa se fotografieze cand sunt la restaurant sau chiar sa impartaseasca prietenilor de pe Instagram felurile de mancare comandate, b.liturile pot deveni suparatoare pentru clientii de la mesele vecine.

acum 36 luni (17 Oct 2017)

Indiferent daca mananci la un restaurant cu stele Michelin sau la cel din colt, intotdeauna trebuie sa tinut cont de regulile de bune maniere. Nu uitati ca respectandu-i pe ceilalti va respectati pe voi, iar vizita unui restaurant este un bun prilej de a dovedi cunoasterea regulilor de bune maniere, scrie businessinsider.com. In timp ce primul se ocupa de prezentarea meniului si cunoaste amanunte despre mancaruri si specialitati, ospatarul are drept sarcina luarea comenzii si servirea felurilor de mancare comandate. Respectati ora rezervarii

Daca intarziati mai mult de 15 minute, nu ar trebui sa va simtiti indignati daca restaurantul ofera masa altor clienti. Nu poti trata timpii de asteptare ca o stiinta exacta

Niciun restaurant nu isi va asigura un timp exact de servire a preparatelor comandate. Nu exista nicio modalitate ca reteta preferata sa se faca in 20 de minute, dupa ceas. Restaurantul nu este un loc pentru dragalasenii

Un restaurant nu este un loc pentru intalniri de cuplu sau dragalasenii. Chiar daca ati prefera sa stati pe acceasi parte a mesei, regulile de bune maniere spun ca fiecare persoana trebuie sa-si respecte locul la masa. Nu certati chelnerul pentru o greseala a bucatarului

Nu ospatarul este de vina pentru friptura prea facuta sau ca mancarea comandata nu are suficienta sare. deranjeaza clientii de la alte mese, este o problema

Suntem in 2017, anul in care oamenii simt nevoia sa se fotografieze cand sunt la restaurant sau chiar sa impartaseasca prietenilor de pe Instagram felurile de mancare comandate, b.liturile pot deveni suparatoare pentru clientii de la mesele vecine. Nu considerati restaurantul supermarketul personal

Daca aveti mai mult de trei plicuri de condimente in cutie, ketchup la discretie sau servetele si scobitori, nu inseamna ca ce ramane neutilizat este de luat acasa. Nu comanda mancare cu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro