Regulament revoltator pentru iubitorii de animale: pisici si caini in locuintele din Focsani doar cu semnatura vecinilor

Regulament revoltator pentru iubitorii de animale: pisici si caini in locuintele din Focsani doar cu semnatura vecinilor

Noi, iubitorii si posesorii de animale, trebuie sa suportam si sa ingaduim toate acestea, dar pentru a creste un animalut in casa asteptam acordul locatarilor, care de obicei sunt indoctrinati cu ura fata de animale", se arata, printre altele, intr-un memoriu trimis Primariei Focsani de reprezentantii Federatii pentru Protectia Animalelor si Mediului din Romania.

acum 101 luni (13 Jan 2016)

Cele mai importante prevederi se refera la faptul ca locuitorilor din oras le este interzis sa mai creasca caini si pisici in blocuri fara acordul vecinilor si al asociatiilor de proprietari din care fac parte.

Sunt insa si detinatori de animale de companie care nu au o locuinta in proprietate si stau cu chirie, caz in care le este interzis cu desavarsire cresterea si intretinerea acestor animale.

Asociatiile de protectie a animalelor critica dur Primaria Focsani pentru proiect, precizand ca teama de amenzi va duce la un val de abandonuri ale animalelor de companie pe strazile si asa pline de maidanezi. Copiii din bloc nu urla si tipa cat este ziua de lunga, vecinul de vis-a-vis nu da muzica la maxim in fiecare vara, incat nici termopanele nu mai rezista? Noi, iubitorii si posesorii de animale, trebuie sa suportam si sa ingaduim toate acestea, dar pentru a creste un animalut in casa asteptam acordul locatarilor, care de obicei sunt indoctrinati cu ura fata de animale", se arata, printre altele, intr-un memoriu trimis Primariei Focsani de reprezentantii Federatii pentru Protectia Animalelor si Mediului din Romania.

Regulamentul de crestere a animalelor in Focsani

Viceprimarul municipiului Focsani, care este si initiatorul regulamentului, spune ca el insusi are animale de companie acasa si ca de fapt propunerea vine in acord cu legea nationala.

Regulamentul este unul mai vast, cuprinde 31 de articole si face referire si la faptul ca orice caine de rasa trebuie plimbat pe strazi obligatoriu in lesa sau cu botnita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro