Regulament inedit la un turneu de volei pe plaja cu scop caritabil

Regulament inedit la un turneu de volei pe plaja cu scop caritabil

Suntem recunoscatori pentru ajutorul primit in organizarea turneului atat de la partenerii nostri, de la jucatorii inscrisi, cat si de la oameni simpli, care au simtit nevoia sa se implice pentru a oferi o viata mai buna unui suflet greu incercat chiar din primii lui ani de viata", a declarat Elena Dragomir, organizator al turneului Jeans4Dreams.

acum 54 luni (8 Jun 2018)

Turneul de volei pe plaja "Jeans4Dreams", care are loc in perioada 16-17 iunie, la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei din Bucuresti, sustine micutii cu boli incurabile de la Fundatia "Copii in Dificultate."

La turneul Jeans4Dreams vor participa 40 de echipe din Bucuresti si din tara, 24 la masculin si 16 la feminin. Cei 80 de participanti se vor intrece pe parcursul a doua zile in sistemul doua seturi din trei.

Regulamentul competitiei prezinta un detaliu inedit: sportivii care vor primi cartonas galben sau rosu vor trebui sa plateasca amenda de 10, respectiv 30 de lei, sub forma de donatie.

Banii vor merge la Fundatia "Copii in Dificultate", care ingrijeste copii cu boli incurabile sau in faze terminale, infectati cu HIV/SIDA, tulburari din spectrul autist sau abandonati de parinti. Este vorba de un baietel pe nume Stefan, in varsta de 4 ani si jumatate, care se afla in acest moment in grija fundatiei. Suntem recunoscatori pentru ajutorul primit in organizarea turneului atat de la partenerii nostri, de la jucatorii inscrisi, cat si de la oameni simpli, care au simtit nevoia sa se implice pentru a oferi o viata mai buna unui suflet greu incercat chiar din primii lui ani de viata", a declarat Elena Dragomir, organizator al turneului Jeans4Dreams.

Stefan are 4 ani si sufera sufera de epilepsie generalizata, strabism convergent, nistagmus si un sindrom genic in observatie. Are in grija 111 copii care au nevoie de ingrijiri speciale, servicii medicale de recuperare, hrana si igiena personala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro