Regula de aur in prevenirea furturilor din caminele studentesti. Cum i-a pus Politia pe ganduri pe studenti

Regula de aur in prevenirea furturilor din caminele studentesti. Cum i-a pus Politia pe ganduri pe studenti

O camera de supraveghere montata intr-un camin studentesc din Timisoara a surprins in vara acestui an momentul in care o bicicleta legata in holul caminului a fost furata de un hot cu tupeu.

acum 59 luni (25 Oct 2017)

O camera de supraveghere montata intr-un camin studentesc din Timisoara a surprins in vara acestui an momentul in care o bicicleta legata in holul caminului a fost furata de un hot cu tupeu. Acesta nu e singurul caz de furt din camine studentesti, fiind situatii in care studentii cazati in camere de la parter au fost pradati. Potrivit politistilor, hotii au atat de mult tupeu incat ajung sa intre chiar in camerele de camin pe care le gasesc descuiate.

Florin Bacioiu, politist in cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Infractionalitatii din cadrul Politiei Timis a declarat ca pentru prevenirea furturilor din camine este foarte important ca studentii sa se asigure in permanenta ca usa camerei este incuiata atunci cand merg la baie, la o camera invecinata sau cand dorm.

Politistul timisorean a declarat ca foarte multe usi de camin au fost gasite in acea noapte descuiate. "Este foarte important ca in momentul in care parasesc camera de camin sa isi incuie camera si sa inchida geamurile, mai ales daca stau la etajele inferioare", a declarat Florin Bacioiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro