Regizorul sud-coreean Kim Ki-duk, acuzat de viol. O actrita sustine ca artistul a siluit-o dupa mai multe tentative ratate

Regizorul sud-coreean Kim Ki-duk, acuzat de viol. O actrita sustine ca artistul a siluit-o dupa mai multe tentative ratate

In ultimele luni, in Coreea de Sud numeroase femei din diverse domenii de activitate au facut dezvaluiri privind hartuirea si agresiunea sexuala. O a treia actrita a spus ca a fost distribuita intr-un proiect al lui Kim, dar a parasit o intalnire din faza de preproductie, pretinzand ca avea nevoie sa mearga la toaleta, din cauza faptului ca a fost "inspaimantata" de Kim,care a facut numeroase aluzii sexuale.

acum 69 luni (6 Mar 2018)

In ultimele luni, in Coreea de Sud numeroase femei din diverse domenii de activitate au facut dezvaluiri privind hartuirea si agresiunea sexuala.

O fosta actrita, care a cerut sa ramana anonima, a declarat in cadrul unei emisiuni de televiziune ca regizorul a hartuit-o sexual de mai multe ori, in perioada de proproductie a unui film din distributia caruia facea parte.

Ea a adaugat ca si actorul Cho Jae-hyun, care a fost acuzat de mai multe femei de comportament sexual neadecvat si a recunoscut recent ca este vinovat, a violat-o.

O alta actrita, cea care l-a acuzat pe regizor in 2017 ca a palmuit-o pe platourile de filmare pentru "Moebius", a spus ca a fost concediata dupa ce a primit un rol principal intr-un film al lui Kim Ki-duk, pentru ca a refuzat sa aiba relatii sexuale cu el.

Cele sustinute de ea au fost confirmate de un membru al echipei de filmare, care a dorit de asemenea sa ramana anonim.

O a treia actrita a spus ca a fost distribuita intr-un proiect al lui Kim, dar a parasit o intalnire din faza de preproductie, pretinzand ca avea nevoie sa mearga la toaleta, din cauza faptului ca a fost "inspaimantata" de Kim,care a facut numeroase aluzii sexuale. Premiat cu Ursul de Argint, pentru "Samaria" (2004), cu premiul sectiunii Un Certain Regard, pentru "Arirang" (2011), cu zece trofee la Venetia, intre un trofeu Leul de Aur obtinut pentru "Pieta", in 2012, patru la Locarno, cate doua la Karlovy Vary si San Sebastian, nominalizat la European Film Awards, cel mai recent, el si-a prezentat filmul "Human, Space, Time and Human", in sectiunea Panorama a Berlinalei din 2018. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro