Regizorul Bobby Paunescu, invitat in emisiunea jurnalistului Sabin Orcan: Romania, fruntasa la numarul de masoni

Directorul editorial al "Romaniei Libere", jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu regizorul Bobby Paunescu, despre masonerie, in cadrul emisiunii "X-press", de pe postul B1 TV, despre masonerie.

acum 72 luni (17 Sep 2017)

Directorul editorial al "Romaniei Libere", jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu regizorul Bobby Paunescu, despre masonerie, in cadrul emisiunii "X-press", de pe postul B1 TV, despre masonerie. Noi pregatim un nou tip de televiziune. Romania este fruntasa, avem aproape 40.000 de romani inscrisi, pe locul doi in Europa", a spus jurnalistul Sabin Orcan.

La randul sau, Bobby Paunescu a afirmat ca masoneria a facut "foarte multe lucruri bune de-a lungul istoriei, in Romania, in special in domeniul cultural".

In replica, jurnalistul Sabin Orcan a precizat ca printre masoni sunt "si personaje care n-au ce cauta din punct de vedere intelectual, cat si intelectual si moral". "Domnul Vanghele era, la un moment dat, numit ca un personaj din masonerie. Se intra in functie de cati bani dai sau in functie de merite?".

Sabin Orcan a citat un alineat din Constitutie, in care scrie ca asociatile cu caracter secret sunt interzise "intrucat poate crea o structura de putere paralela". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro