Regizor roman: "Imi cer scuze ca am adaptat pe ideea . Este un mesaj fals"

Regizor roman:

Daniel Lungu, un tanar regizor roman, in varsta de 29 de ani, originar din Galati, a adoptat o forma inedita de protest fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a-i scapa pe puscarie pe hoti si corupti. Imi cer iertare tuturor pentru ca ne-ati ajutat sa ajungem la 489 de reprezentatii cu un mesaj fals, hilar, un mesaj care nu mai este la moda, un mesaj care provoaca atat de multa ura, jigniri, revolta, nesomn, lacrimi, lumini de telefoane, raceli, demisii de onoare, refuzuri de demisii", scrie Daniel Lungu, pe pagina lui de Facebook.

acum 43 luni (8 Feb 2017)

Daniel Lungu, un tanar regizor roman, in varsta de 29 de ani, originar din Galati, a adoptat o forma inedita de protest fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a-i scapa pe puscarie pe hoti si corupti.

Este vorba despre un autodenunt de o ironie ravasitoare, legat de faptul ca Teatrul Independent "Pas", pe care tanarul il conduce ca director (dar in cadrul caruia este si regizor si actor) a jucat in ultimii doi ani - respectiv din aprilie 2015 - nu mai putin de 489 de spectacole, in toata tara, cu o adaptare dupa povestea "Capra cu trei iezi", de Ion Creanga, scenariul fiind axat pe ideea "Nu fura!". Imi cer iertare tuturor pentru ca ne-ati ajutat sa ajungem la 489 de reprezentatii cu un mesaj fals, hilar, un mesaj care nu mai este la moda, un mesaj care provoaca atat de multa ura, jigniri, revolta, nesomn, lacrimi, lumini de telefoane, raceli, demisii de onoare, refuzuri de demisii", scrie Daniel Lungu, pe pagina lui de Facebook. Am vrut si am sperat ca nu o sa fure, ca nu o sa minta, ca nu o sa tradeze si ca o sa va asculte ti o sa va iubeasca pe dumneavoastra dincolo de legi si aliniate. Timp de aproape doi ani, uneori pe banii statului, alteori pe banii dumneavoastra, dragi parinti din mediul rural, alteori pe 5 lei, alteori pe 7 lei, le-am spus copiilor dumneavoastra CA NU E BINE SA FURE! Va rog sa ma incadrati si la montare proasta, ca tot sunt cel mai slab elev la regie pe care l-a vazut fostul meu profesor", a mai adaugat artistul. Trupa de teatru pe care o conduce a reusit, in ultimii doi ani, sa dea spectacole pentru copii in peste 400 de localitati din aproape toate judetele Romaniei, intr-un foarte ambitios program social-educational care are ca scop promovarea valorilor morale de baza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro