Regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea fac "Autoportretul unei fete cuminti" la Adevarul Live, de la ora 13.00

Regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea fac

INTRA IN DISCUTIE si urmareste emisiunea in modulul Adevarul LIVE "Autoportretul unei fete cuminti" spune povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani, crescuta intr-o "familie buna".

acum 57 luni (9 Sep 2015)

INTRA IN DISCUTIE si urmareste emisiunea in modulul Adevarul LIVE

"Autoportretul unei fete cuminti" spune povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani, crescuta intr-o "familie buna". Personajul, intrepretat de actrita de teatru Elena Popa, isi petrece timpul intre doctoratul in inginerie seismica, discutiile cu cei doi prieteni apropiati, Alex (Andrei Enache) si Michelle (Iris Spiridon), si intalnirile - rare, dar mult asteptate - cu un barbat casatorit (Emilian Oprea), cu care are o relatie amoroasa.

Din distributie fac parte actorii Elena Popa, Emilian Oprea, Radu Iacoban, Istvan Teglas, regizorul de film Andrei Enache, regizorii de teatru Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Eugen Gyemant, parintii regizoarei, Dan & Magdalena Lungu si producatoarea Anca Puiu.

Scenariul filmului este semnat de Ana Lungu, imaginea Silviu Stavila, sunetul Vlad Voinescu si Filip Muresan, iar montajul a fost realizat de Dana Bunescu.

Ana Lungu este cunoscuta publicului din Romania pentru pelicula "Burta Balenei", productie selectata in 2010 la Festivalului International de Film de la Locarno in cadrul sectiunii Cineasti del presente/Filmmakers of the Present. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro