Regina Marii Britanii a devenit si regina internetului. Controverse pe Twitter, dupa ce s-a referit la "Game of Thrones" in discursul sau de Craciun

Regina Marii Britanii a devenit si regina internetului. Controverse pe Twitter, dupa ce s-a referit la

Discursul Reginei Elisabeta a Marii Britanii cu ocazia Craciunului, care a fost in jurul ideii de reconciliere, a inclus si o sectiune cu privire la deplasarea sa la Belfast, unde a vizitat platoul de filmare al serialului "Urzeala tronurilor", potrivit Daily Mail.

acum 89 luni (27 Dec 2014)

Discursul Reginei Elisabeta a Marii Britanii cu ocazia Craciunului, care a fost in jurul ideii de reconciliere, a inclus si o sectiune cu privire la deplasarea sa la Belfast, unde a vizitat platoul de filmare al serialului "Urzeala tronurilor", potrivit Daily Mail. "Desi vizita mea pe platoul in care se filma Urzeala tronurilor a atras cel mai mult atentia, locul care imi va ramane cel mai viu in minte va fi Crumlin Road Gaol", a adaugat suverana britanica.

In timpul vizitei pe platourile de filmare ale serialului, Regina Elizabeta a II-a si printul Philip s-au intalnit cu membrii distributiei si ai echipei de filmare, care au oferit cuplului regal o scurta prezentare a acestei productii. Cuplul regal a admirat cateva dintre obiectele de recuzita care au aparut in acest serial de mare succes, inclusiv o versiune in miniatura a Tronului de Fier.

Dupa ce Regina a vorbit despre vizita sa in Belfast, contul sau de Twitter, BritishMonarchy, a fost bombardat cu mesaje. Un alt utilizator, Ty, sugereaza faptul ca ar fi vorba de un pariu al reginei cu nepotul ei printul Harry.

Altii au criticat faptul ca Regina a refuzat sa se aseze pe tronul simbolic al puterii, cel mai cunoscut element de recuzita din Game of Thrones.

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 88 de ani, a expediat pe Twitter primul ei mesaj, in octombire, cu ocazia vernisajului unei expozitii dedicate informatiei si tehnologiei, la Science Museum din Londra.

Contul de Twitter al suveranei britanice a fost administrat anterior de biroul de presa al casei regale. Elizabeth a II-a a devenit, pe 26 martie 1976, primul monarh din lume care a expediat un e-mail, cu ocazia unei vizite pe care a efectuat-o intr-o baza a armatei britanice - Royal Signals and Radar Establishment. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro