Regina cititorilor, povestea de succes a unei tinere scriitoare din Olt care are deja 4 milioane de cititori online

Regina cititorilor, povestea de succes a unei tinere scriitoare din Olt care are deja 4 milioane de cititori online

Nu si-a dus intreprinderea pana la capat, pentru ca la admiterea la facultate s-a oprit, insa asa a ajuns sa studieze la Colegiul National Economic "P.S.Aurelian" din Slatina, sa obtina diploma de tehnician in activitati economice si sa ramana cu neimplinirea de a nu fi facut filologie. Ii cer intalniri, unii au profil pe Wattpad doar sa scrie despre ea (de exemplu CalypsoAddicted, RespectXcalypsoX) si sa le impartaseasca si celorlalti lucruri inedite, cum ar fi pasiunea Georgianei pentru masini, dinozauri si filme, sau teama de clovni, care a urmarit-o la un moment dat, in copilarie, sau sa le dea si altora "Motive - de ce sa o iubesti pe XCalysoX". Despre Wattpad Wattpad este "cea mai mare comunitate din lume pentru cititori si scriitori", cu zeci de milioane de utilizatori si 100 milioane de carti, conform site-ului.

acum 94 luni (14 Nov 2015)

Pe Wattpad este XCalypsoX, doar pentru ca un cont cu numele ei real, Georgiana Sandu, n-a mai fost disponibil. O tanara de 21 de ani, cu preocupari specifice varstei, cu prieteni, foarte multi pe retelele de socializare. Impatimitii Wattpad-ului ii citesc pe nerasuflate fiecare noua postare si nu se mira ca prima ei incercare de a-i cuceri are la acest moment peste 4,2 milioane de afisari, mult mai mult decat Georgiana si-ar fi imaginat vreodata, mult mai mult decat reusesc alti autori. Scrie in limba romana, desi stie engleza foarte bine, spune ea, atat de bine incat dupa liceu a castigat bani din meditatii.

"Profesoara din generala era practic speriata de mine, pentru ca-i lua de fiecare data toata ora sa citeasca compunerile mele"

Georgiana a crescut si traieste si astazi la Valcele, o comuna din judetul Olt. Singurul copil si foarte rasfatata, s-a simtit datoare sa le implineasca parintilor ambitia de a avea un economist in familie. Nu si-a dus intreprinderea pana la capat, pentru ca la admiterea la facultate s-a oprit, insa asa a ajuns sa studieze la Colegiul National Economic "P.S.Aurelian" din Slatina, sa obtina diploma de tehnician in activitati economice si sa ramana cu neimplinirea de a nu fi facut filologie.

La 16 ani cautarile i-au fost cumva rasplatite, din intamplare, in urma unei discutii pe www.tpu.ro, un site unde se cauta raspunsuri de tot felul. A ajuns sa cerceteze platforma Wattpad si, tentata de ce citea, sa posteze primele incercari. "Pasionata de scris cred ca am fost din totdeauna, insa in scoala generala am vazut ca ma descurc bine. Profesoara era practic speriata de mine, stia ca ii va lua iar o ora sa-mi citeasca compunerea. Prima incercare, la 16 ani, asta si a fost de fapt. Eram innebunita dupa cartea asta si asta m-a si determinat sa-ncerc si eu sa scriu. Dupa care am trecut la Dangerous love, care este o serie de sase volume, pe Wattpad, prezentata intr-o f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro